Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
-
08-09-14, 22:06 #1
- Siła Reputacji
- 0
-
10-09-14, 15:26 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
12-11-14, 16:18 #3KarolinaGość
Odp: Jak leczyć grzybicę paznokci?
Oj to bardzo niebezpieczna przypadłość, powinnaś działać. Myślę, że póki co możesz spróbować rozejrzeć się za jakimiś środkami, które ma w asortymencie apteka i szybko podziałać nimi. Dodatkowo warto zaopatrzyć się również w środki zapobiegające takim stanom lub wzbogacić swoją suplementację tak, żeby wzmocnić organizm.
Jeśli jednak nie zobaczysz efektów, powinnaś czym prędzej udać się na konsultacje do lekarza!Ostatnio edytowane przez wolf ; 21-04-15 o 20:19
-
09-09-21, 06:33 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
09-09-21, 11:04 #5
- Siła Reputacji
- 0
Ja spilowwalam najpierw delikatnie płytkę, a potem używałam olejku z witaminami, (w końcu nie wiem czy była to grzybica) oraz sprayu na dezynfekcje i na szczęście zeszło.... Najlepiej nie kombinować z domowymi spodobami bo mogą byc za słabe i grzybica moze się jeszcze bardziej rozwinąć.
Najlepiej jest wybrać się do apteki po odpowiedni preparat:
https://www.aptekagalen.pl/mycofast-...-jednorazowych
Polecany jest Mycofast.
-
23-03-22, 08:57 #6
- Siła Reputacji
- 0
Sprawdzę na produkty jakie polecacie a także poczytam więcej na ten temat. Dobrze że poruszony został tutaj ten temat
10-05-22, 10:53 #7
- Mieszka w
- Zawiercie
- Siła Reputacji
- 0
Myślę, że warto zacząć od jakichś drogeryjnych produktów - możliwe, że pomogą i nie będą potrzebne dalsze bardziej kosztowne działania. Spróbuj może od preparatu na grzybice paznokci od Scholl (kupisz np. na https://sanbello.pl/uroda-i-pielegna...esoria-do-stop). Kosztuje stosunkowo nie dużo, a myślę że to całkiem popularny i sprawdzony preparat na ten problem.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki