Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26
Temat: Ogrzanie nowego domu
-
15-05-18, 19:55 #21Marta455Gość
Odp: Ogrzanie nowego domu
W swym domu zastosowałam ogrzewanie na podczerwień. Bardzo sobie je chwalę gdyż naprawdę w domu jest komfortowo ciepło praktycznie bezobsługowo gdyż jak się raz dobrze ustawi na panelu sterującym odpowiednie temperatury, które mogą być różne dla każdego z pomieszczeń w zależności od upodobań domowników, tak później nic się nie zmienia. Cała instalację wykonywała mi firma z Rokietnicy Eco Partner, która jest również producentem paneli grzewczych. panele te wykonane są z polskich materiałów dzięki czemu mamy gwarancję dobrej jakości i wytrzymałości.
-
15-11-18, 11:24 #22
- Siła Reputacji
- 0
Super opcje na ogrzanie domu dajecie, jak dla mnie mega opcja
-
16-08-20, 16:36 #23
- Siła Reputacji
- 0
Mogę polecić pompę ciepła + fotowoltaikę + inteligentne sterowanie temperaturą w domu. U nas robiła to firma Intelectro z Rokietnicy (Wielkopolska). Cały zestaw bardzo energooszczędny i ekologiczny. Inwestycja początkowo może wydawać się spora, ale ostatecznie po zastanowieniu się widać że dość szybko się zwraca.
-
03-02-21, 11:55 #24
- Siła Reputacji
- 0
Sam od jakiegoś czasu korzystam z ekogroszku i jestem bardzo zadowolony. Mniej zachodu z samym piecem, czyszczenie - ale zastanawiam sie jak wygląda sytuacja w domach z pasywnym ogrzewaniem. Czy obecna zima i takie ogrzewanie zadało testy.
-
01-03-21, 09:35 #25
- Siła Reputacji
- 0
Na ten moment zaopatruje sie dzięki składowi - https://wegiel-stach.pl/ Blisko i w dobrej cenie, ale na jak długo pozwolą palic zwykłymi piecami. To bardzo dobre pytanie ;/
-
06-04-21, 14:11 #26
- Siła Reputacji
- 0
Owszem fotowoltaika jest doskonałym rozwiązaniem i to dla każdego. Praktycznie nasze zapotrzebowanie energetyczne jest naprawdę ogromne, czy to jesteśmy firmą, czy nawet i nie. Zatem warto z całą pewnością poszukać firmy, która oferuje dobre rozwiązania energetyczne. Chociażby firma https://sunvol.pl/fotowoltaika-legnica/ oferuję niezawodne instalacje fotowoltaiczne... Możecie do nich się zgłosić...
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki