Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20
Temat: Kredyt gotówkowy. Jaki bank
-
13-10-14, 09:03 #1mezoGość
-
13-10-14, 09:40 #2RameckiGość
-
14-10-14, 08:48 #3pepkaGość
Odp: Kredyt gotówkowy. Jaki bank
Poprzednik dał Ci kalkulator - na pewno możesz sobie za jego pomocą wyliczyć ile będzie Cie mniej więcej kosztował kredyt. Nie jest złe narzędzie jednak ważniejsze powinno być dla Ciebie zestawienie tych kredytów. W sieci
masz aktualny ranking kredytów oferowanych przez banki. Możesz się z nim zapoznać.
Oprócz oprocentowania na pewno zwróć uwagę na okres kredytowania oraz prowizję.Ostatnio edytowane przez wolf ; 22-04-15 o 11:34
-
15-10-14, 08:14 #4mezoGość
Ostatnio edytowane przez wolf ; 22-04-15 o 11:34
-
16-10-14, 08:04 #5pepkaGość
Myślę,ze najlepiej jednak byłoby pogadać z doradcą. Taki człowiek zna się ponieważ siedzi w temacie po uszy i na pewno powinien Ci dobrze doradzić. Przejrzy dla Ciebie ofertę wszystkich banków, weźmie pod uwagę Twoje możliwości, zdolność kredytową. Na stronie jaką tutaj dałam możesz znaleźć kontakt do doradcy kredytowego - w zasadzie do kilku. Są niezależni.
-
21-10-14, 08:51 #6
- Siła Reputacji
- 0
Sama tylko raz byłam zmuszona do wzięcia kredytu gotówkowego .Tak się jakoś ułożyło,ze kasa była na gwałt potrzebna a oszczędności bardzo niskie.
Skorzystałam tak jak radzicie z usług doradcy kredytowego. Kredyt nie była aż tak wysoko oprocentowany i rozłożony na wiele lat tak wiec bez problemu go spłaciłam.
-
24-10-14, 08:07 #7mezoGość
A tak na marginesie czy ktoś się orientuje czy może można brać kredyt przez internet?
Bo szczerze mówiąc to mieszkam troche na zadupiu ( że tak to brzydko nazwę) i każdy wyjazd do miasta to niezła wyprawa.
Jakby się dało przez internet to byłoby to bardzo wygodne.
-
03-11-14, 09:40 #8pepkaGość
-
06-11-14, 06:37 #9MaciejoGość
Kredyt przez internet da się bez problemu wziąć w banku w którym ma się konto. Jeżeli masz włączoną usługę bankowości internetowej to zazwyczaj w serwisie internetowym masz zakładkę dotyczącą kredytu gotówkowego. Na przykład w Pekao SA jest to zakładka Wnioski, gdzie masz między innymi możliwość złożenia wniosku o kredyt gotówkowy.
Oczywiście przez internet nie da się załatwić takich spraw, jak kredyty hipoteczne, które wymagają bardziej skomplikowanego podejścia związanego z badaniem stanu nieruchomości, jej wyceną, upewnianiem się czy w księdze wieczystej nie ma wpisanej hipoteki, itp. Dlatego o kredyt mieszkaniowy czy pożyczkę hipoteczną trzeba starać się bezpośrednio w swoim oddziale banku.
-
17-11-14, 09:43 #10pepkaGość
Konto równiez można założyć przez internet tak więc nie trzeba się ruszać z domu.
Oczywiście wiele zależy od kwoty na jaką bierzemy kredyt. W przypadku mniejszych kredytów to jest to na pewno możliwe ale większy kredyt weźmiemy w placówce. Można wtedy oczywiście również negocjować warunki.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki