Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23
Temat: Gdzie kupić projekt domu?
-
28-10-14, 11:18 #1BylatyGość
Gdzie kupić projekt domu?
Gdzie kupić projekt domu?
Czy znacie jakieś sprawdzone portale gdzie mozna kupić takie projekt w miare tanio? Czytałem na forum jaki projekt domu, że w wielu przypadkach zlecenie zrobienia go głównemu projektantowi jest tańsze - co sądzicie?Ostatnio edytowane przez wolf ; 28-05-15 o 22:57
-
29-11-14, 13:12 #2
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Gdzie kupić projekt domu?
Nie wiem czy oszczędzanie na projekcie akurat jest dobrym rozwiązaniem. Co do firm projektowych jest tego cała masa w sieci wpisz sobie w google i bez problemu wyskoczy Ci kilkadziesiąt stron z projektami do kupienia. Ewentualnie mogę odesłać do pracowni Oryginalne Projekty to co mi się u nich podoba, że nie robią tego co wszyscy tylko projektują w bardziej nowoczesnych formach - - mi się zdecydowanie dużo bardziej takie bryły podobają, ale to jak wiadomo kwestia gustu.
-
06-02-15, 14:32 #3fruitekkGość
-
25-02-15, 06:59 #4wielkibratGość
-
30-06-15, 13:42 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
15-07-15, 09:05 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
24-07-15, 15:12 #7
Wszystko zależy od tego co kogo satysfakcjonuje. I jaki ma na to budżet
Można kupić sobie działkę i wynająć najlepszego architekta, żeby zaprojektował Ci dom, albo można kupić gotowca w stanie deweloperskim - lub kupić projekt
Widziałam kiedyś gazetę reklamową domów drewnianych - tam były projekty gotowe i chyba można było je kupić. Ogólnie temat jest dość popularny, szczególnie zagranicą.
-
12-08-15, 12:18 #8
- Siła Reputacji
- 0
Projekt indywidualny, stworzony wspólnie z architektem, mimo, że droższy i bardziej czasochłonny od gotowego, będzie zawsze lepszym rozwiązaniem, ze względu na dopasowanie funkcjonalności i estetyki do potrzeb Inwestora.
Oczywiście istnieje jeszcze możliwość adaptacji projektu gotowego - zmiany pewnych cech, w zakresie dopuszczalnym przez autora projektu, aby dopasować go do własnego pomysłu. Więcej o adaptacji i możliwym zakresie zmian można dowiedzieć się na naszej stronie internetowej.
Ze swojej strony chciałbym zaprosić Państwa do zapoznania się z ofertą Majchrzak Pracowni Projektowej, w którym połączyliśmy cechy obu projektów - wszystkie domy dostępne w katalogu zostały stworzone na indywidualne zamówienie Inwestorów, a w następnie, w limitowanej ilości (28egzemplarzy), wystawione do sprzedaży.
Patryk Doliński
-
13-09-15, 11:21 #9Julia F-kGość
Wpiszcie sobie proszę w wyszukiwarkę: "spam" - tutaj kupiłam projekt swojego domu.
Jest wiele strony internetowych oferujących gotowe projekty domów.
Jeśli kogoś stać, proszę bardzo, można zapłacić za indywidualny projekt, ale czy nie lepiej te pieniądze włożyć w wyposażenie domu?Ostatnio edytowane przez wolf ; 13-09-15 o 22:24
-
14-09-15, 08:15 #10
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki