Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15
Temat: jak pomóc osobie z depresją
-
14-11-14, 14:29 #11
- Siła Reputacji
- 0
Odp: jak pomóc osobie z depresją
Świetny pomysł, sama chciałabym dostać taki prezent. Taki przyjaciel jak Ty to skarb... Mi medytacja pomaga zawsze w trudnych chwilach. GErelaxis odkryłam stosunkowo niedawno ale odrazu spodobała mi się harmonia, którą wprowadza medytacja połączona z muzyką relaksacyjną do mojego życia...
-
14-11-14, 14:42 #12
To się nazywa naciąganie chorych. Takie metody są "wielce skuteczne" a tak naprawdę nic nie dające. Ot wielkie produkty które pomogą Ci się zrelaksować. Tym bardziej zwykła muzyka. To już lepiej posłuchać ulubionych piosenek i się z nich cieszyć. Relaks na depresje nie pomoże, potrzebny jest kontakt z innymi a nie izolowanie się w myślach.
-
17-11-14, 11:18 #13
- Mieszka w
- Wrocław
- Siła Reputacji
- 0
Dokładnie. Ucieczka w medytację dla osoby zmagającej się z depresją? No chyba sobie żartujecie? Takie coś może tylko szybciej pomóc jej skończyć ze sobą, a nie wyjść z tego... Trzeba rozmawiać i wspierać, a nie kupić jakieś relaksacyjne muzyczki i radź sobie sama. Faktycznie wspaniały przyjaciel.
-
03-12-14, 11:29 #14ratunGość
-
11-12-14, 16:36 #15
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki