Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
Temat: Jaki operator voip
-
07-11-14, 08:22 #1qbasinskaGość
-
25-11-14, 09:58 #2pepkaGość
Odp: Jaki operator voip
Sam korzystam z telefonu opartego na VoIP i nie mam zastrzeżeń. Jakość jest praktycznie taka sama jak w przypadku tradycyjnej telefonii. Nie zauważyłem również żadnych opóźnień i innych tego typu historii. Zaleta takiego rozwiązania to przede wszystkim dowolna pula numerów jakie możemy założyć. Nie bez znaczenia jest również aspekt ekonomiczny - wychodzi to kilka razy taniej niż tradycyjna telefonia analogowa. Niższe są też koszta utrzymania. Jednym z większych operatorów telefonii opartej na VoIP jest FCN - podaj tam swoje dane kontaktowe i po jakimś czasie skontaktuje się z Tobą konsultant i powie jakie są możliwości i koszta z tym zwiazane.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 21-04-15 o 18:31
-
26-11-14, 11:36 #3
- Siła Reputacji
- 0
zgadzam się z przedmówcą, voip daje spore oszczędności. Dodatkowo polecałbym centralę telefoniczną. Dziś nie trzeba już kupować specjalnego sprzętu do tego celu. Centrale są dostępne w chmurze. Mogę Ci polecić taką wirtualną centralę u innego operatora voip tj. halonet - sprawdzona i tania. Mają też tanie numery i bardzo intuicyjny panel klienta (dla mnie to akurat bardzo ważne).
Ostatnio edytowane przez wolf ; 21-04-15 o 18:31
-
01-06-15, 12:54 #4KoveeGość
Nie wiem, jak z firmami prawdę mówiąc, indywidualnie korzystam z voip (operator) od całkiem niedawna i jestem bardzo zadowolony. A długo nie wiedziałem nawet o istnieniu czegoś takiego. Główna zaleta to ceny, szczególnie przy połączeniach z zagranicą.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 22-07-15 o 12:23
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki