Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Temat: Pościel dla dzieci - opinie
-
07-01-15, 10:07 #1RameckiGość
-
02-02-15, 10:14 #2
- Mieszka w
- Warszawa
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Pościel dla dzieci - opinie
W tym sklepie nie kupowałam jeszcze pościeli. Zadarzyło mi się paręrazy kupić pościel w róznych sklepach i czekałam na nia czasami do dwóch tygodni mimo informacji na sklepie o szybkiej realizacji zamówień - to może wkurzyć. Mój sprawdzony sklep gdzie "szybko" można kupić pościel - www.kamkryst.pl Odnośnie cen pościeli w sklepach to są podobne - chyba duża konkurencja.
-
04-02-15, 17:42 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
05-02-15, 10:22 #4
- Mieszka w
- Warszawa
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Pościel dla dzieci - opinie
To nie wiem czy jam mam pecha, czy jednak nadal sporo sklepów ma problemy z szybkością realizacji zamówień. Oczywiście nie dotyczy to tylko sklepów z pościelą, ale wszystich sklepów online, gdzie sprzedawcy zapewniają o szybkiej realizacji dostaw. Wiem, że prawo na to zezwala bo chyba dostawa musi być zrealizowana w ciągu 30 dni, ale skoro ktoś pisze że wysyła w dwa dni to niech to zrobi. Jeśli tegi nie robi, to coś jest nie tak. Nie ma problemu, gdyy jest czas, ale gdy mamy 3-4 dni np. na prezent to czas odgrywa dużą rolę i jest to robienie kogoś w banię.
-
05-02-15, 15:30 #5sesjebankoweGość
-
05-02-15, 21:46 #6
- Mieszka w
- Warszawa
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Pościel brutto netto
Moim zdaniem to nie problem, że to Polska - tylko Polacy tak robią. Pisze co innego - robi co innego. Pościeli, czy innych rzekomo posiadanych rzeczy na stanie nie mają - a w opisie piszą bzdury. I po zamówieniu przez człoweika zaczyna się szukać towaru. Często zamawiam przez internet i są sklepy, gdzie nie ma takich problemów. W opisie jest info, że na zamówienie trwa to 3 dni dłużej i jest OK. To ja decyduję czy będę czekać, czy szukam gdzie indziej. Ale nie tak być powinno jak wcześniej wspomniałam.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki