Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
-
18-01-15, 11:11 #1
- Siła Reputacji
- 0
-
19-01-15, 11:17 #2pepkaGość
Odp: Jaka mini kamera do ukrytego monitoringu?
Zależy jaki budżet możesz na to przeznaczyć. Powiem Ci, że możliwości są ogromne. Obecnie kamery mogą osiągnąć naprawdę miniaturowe rozmiary. Sam sygnał można wysyłać przewodowo lub bezprzewodowo (te bezprzewodowe są oczywiście droższe. Faną opcją jest np kamera ukryta w zegarku. Duży wybór tego typu gadżetów znajdziesz w internecie
Ostatnio edytowane przez wolf ; 06-05-16 o 10:50
-
05-05-16, 23:17 #3
- Siła Reputacji
- 0
A skąd pochodzisz? Bo jeśli z Łodzi to możesz zajrzeć do niejednego sklepu. Własnie stamtąd mam swoją mini kamerę szpiegowską i działa super, a mam ją już dość długo. A jeśli nie jestes z Łodzi to nic straconego- możesz zaopatrzeć się tez online na ich stronie. Ceny uważam za przystępne, a jakoś sprzętu jest bez zarzutu. A tak z czystej ciekawości- do czego dokładnie potrzebujesz takiej kamery?
Ostatnio edytowane przez wolf ; 06-05-16 o 10:51 Powód: wycięta reklama
-
14-12-16, 12:25 #4
- Mieszka w
- Gdynia
- Siła Reputacji
- 0
-
27-12-16, 07:06 #5
- Siła Reputacji
- 0
Cześć
To może sprawdź kamery szpiegowskie od JBP HD Camera mają modele ukryte w zegarku czy nawet czujniku dymu. Rozdzielczość obrazu w HD, z detekcją ruchu i mozliwością włączenia alarmu. Co do ceny to nie jest wysoka, ale za to będziemy mieli w pełni pewność.
-
23-03-17, 02:44 #6
- Siła Reputacji
- 0
Miałem już trzy różne rodzaje i za każdym razem coś było nie tak już na gwarancji nawet. Koniec końców kupiłem stacjonarnie w internecie i dopiero teraz za taką cenę mam odpowiednio wysoką jakość nie tylko orazu ale i całego sprzętu.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 23-03-17 o 12:19 Powód: wycięta reklama
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki