Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Temat: Planujecie budowę domu?
-
10-02-15, 08:05 #1RameckiGość
Planujecie budowę domu?
Szukałem ostatnio informacji na temat budowy domu i trafiłem na forum budowlane. Korzystaliście już może z jakiegoś forum o tej tematyce? Ja własnie biorę udział w dyskusji o domach energooszczędnych, bo chcę się dowiedzieć czy można wybudować taki dom za rozsądną cenę. Zapraszam do dołączenia do rozmowy
Ostatnio edytowane przez wolf ; 11-03-15 o 17:19
-
11-02-15, 18:14 #2
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Planujecie budowę domu?
Póki co to szukałam informacji tylko na Muratorze, ale zerknę na to forum. Na Muratorze udało mi się znaleźć firmę, która robi wylewki mixokretem, więc jestem pozytywnie nastawiona do poszukiwania pomocy na forach budowlanych. A pewnie każdy chciałby mieć dom energooszczędny, więc chyba warto jest przeczytać tą dyskusję.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 11-03-15 o 17:20
-
18-02-15, 10:53 #3floraGość
Ja planuję budowę domu i właśnie słyszałam, że dom jest tak dobry, jak ekipa budowlana, która była odpowiedzialna za jego powstanie. A tak właściwie przeczytałam to zdanie w artykule "Ekipa budowlana – na co zwrócić uwagę i o co pytać?". I w związku z tym chciałam zapytać jak wy znaleźliście swoje ekipy budowlane - w internecie, w gazecie, z polecenia znajomych? Boję się, że trafię na nieodpowiednią ekipę, która nie wykona dobrze swojego zdania.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 11-03-15 o 17:20
-
13-04-15, 19:52 #4bartoszewGość
-
25-05-21, 13:28 #5
- Siła Reputacji
- 0
No i super, bo nie ma jak to mieć własny dom, swoje niezależne cztery ściany
. A skoro mowa o budowie, to tutaj https://decorsystem.pl/domy-stylu,c260.html możecie sprawdzić sobie jakie elementy dekoracyjne mogą nadać niebywałego stylu domu. Możecie tam zaczerpnąć inspiracji oraz sporo się dowiedzieć na temat budowania wizerunku swojej budowy.
-
19-08-21, 18:19 #6
- Siła Reputacji
- 0
Tak, na kilku forach się udzielam i na kilku uzyskałem informację na przykład co do hurtowni z materiałami budowlanymi. Dzięki tym informacjom wiedziałem już czyich usług skorzystać. Zakupu materiałów dokonałem w hurtowni ARSEN https://www.arsen.pl/hurtownia.php w Łodzi. To bardzo dobrze zaopatrzona hurtownia, znajdziecie tam farby elewacyjne, artykuły malarskie i różne inne materiały wysokiej jakości, które u nich dostępne są w korzystnych cenach. Opłaca się skorzystać z ich usług.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki