Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
-
18-02-15, 12:07 #1fruitekkGość
-
18-02-15, 14:51 #2floraGość
Odp: Kredyt przez internet - -warto czy nie?
Ja brałam taki kredyt przez Internet i nie narzekam. Wszystko można załatwić szybko i sprawnie, a nie trzeba nawet wychodzić z domu. Podobno nawet kredyty bez BIK można przez Internet załatwić, tutaj o tym piszą: (spam) Ale tego akurat nie próbowałam, bo nie mam negatywnych wpisów w BIK, więc nie muszę się takimi kredytami na razie martwić.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 27-02-15 o 13:07
-
20-02-15, 12:43 #3
- Siła Reputacji
- 0
Zaciąganie kredytu od banku przez internet nie różni się pod względem warunków kredytu od zaciągania kredytu w placówce. Możliwość zawarcia umowy kredytowej przez internet została stworzona dla wygody kredytobiorcy, więc jeśli chcesz zaciągnąć kredyt przez internet w banku to nie masz się czego obawiać.
Inną sprawą są strony internetowe oferujące kredyty na dobrych warunkach, które nie mają nic wspólnego z bankami. Do takich ofert powinno się podchodzić ostrożnie i lub unikać ich.
-
23-05-15, 10:09 #4easy123Gość
i tak musisz podpisac umowe która albo podpiszesz w placówce lub przy kurierze ( wymogi dotyczące kredytu konsumenckiego)
po drugie jedyny plus kredytu przez internet to to ze całość formularzy uzupełniamy online otrzymujemy decyzje
W przypadku chwilówek i pożyczek bankowych bez zaświadczeń podpisanie umowy może być już po otrzymaniu kwoty pożyczki
Pożyczka przez internet to tylko mniej biegania procedura ta sama
-
30-09-15, 17:32 #5LukGość
-
04-10-15, 18:50 #6DerylGość
Na teraz przez Internet można się starać chyba w 3 bankach , a w innych instytucjach to już normalka . A co do głównego pytania ,to jak masz dużo czasu to możesz pobiegać od firmy do firmy ,ja tam wolę posiedzieć w dou albo czym innym się zająć wtym czasie.
-
05-10-15, 05:05 #7simian raticusGość
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki