Pokaż wyniki od 51 do 55 z 55
Temat: wolny czas
-
18-12-19, 20:25 #51
- Siła Reputacji
- 0
-
10-01-20, 20:44 #52
-
21-07-21, 14:02 #53
- Siła Reputacji
- 0
Odp: wolny czas
Natomiast ja w wolnym czasie to lubię jeździć sobie rowerem... Czasami nawet potrafię robić bardzo długie dystanse i to bez większego problemu. Ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie kupić tutaj na rowrzysta.pl nowego roweru... Nawet już brałam pod uwagę elektryczny rower, bo znalazłam całkiem niezły model.
-
20-12-21, 12:26 #54
- Siła Reputacji
- 0
Polecam kupienie sobie roweru elektrycznego i nie żartuje. Dobra opcja, szczególnie dla osób, któe nie jeżdżą codziennie i tym samym nie maja odpowiedniej kondycji na dłuższe wyjazdy. NIe musisz cały czas jeździć na napędzie, ale mozesz sobie włączyć w sytuacji w której musisz na przykład wjechać pod górkę. Co jest bardzo wygodne.
Rozwiązanie to staje się coraz bardziej popularne w innych krajach
https://ride-e.bike/ponad-polowa-bry...hce-elektryka/
Szczególnie w sytuacji w której planuje się całkowitą rezygnację z jazdy samochodami spalinowymi. Elektryk jest wygodniejszy niż rower standardowy i bezpieczniejszy niż hulajnoga (dla których przygotowywane jest coraz więcej ograniczeń).
-
22-12-21, 09:47 #55
- Mieszka w
- Rzeszów
- Siła Reputacji
- 0
Od siebie dodam, że dobrym spędzeniem wolnego czasu i resetem dla umysłu, ostatnio dla mnie stał się kitesurfing. W Polsce, warunki dość krótkie do uprawiania tego typu sportu, ale jeżeli ktoś ma budżet i lubi wyjazdy zagraniczne to czemu uprawiać tego sportu cały rok
. Swoją drogą wiadome, że nie jest to jak z rowerem, kupisz, wsiadasz i jedziesz. Wcześniej należy przejść odpowiedni kurs przygotowujący. Jeżeli nie wiesz co to, warto zobaczyć: https://safetykite.pl/
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki