Zobacz wyniki ankiety: Twój stosunek do nielegalnego szpiegowania najlepiej oddaje odpowiedź:
- Głosujących
- 0. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
jestem agentem przez pracodawcę, robię to w pracy
0 0% -
jestem agentem dzięki pośrednikowi w obrocie nieruchomościami (jako właściciel)
0 0% -
jestem agentem przez rodzinę, która mi to zainstalowała (w tel.), sam posiadam odpowiedni program
0 0% -
mój bliski jest agentem: parę razy "spoglądałem przez ramię", jak szpiegował, itp.
0 0% -
nie mam żadnych związków z agenturą, nie dotyczy mnie ta afera osobiście ani moich najbliższych
0 0%
-
17-05-15, 21:23 #1
- Siła Reputacji
- 0
Sprawa agentury nielegalnej - zróbmy badanie statystyczne
Prosiłbym o klikanie właściwej opcji w ankiecie, nie nadużywanie opcji 5, jeśli jest nieprawdziwa. Ciekawość socjologiczna.
Tylko osoby pełnoletnie. I bardzo proszę nie kasować tematu, nie wypowiedziałem tu chyba żadnego obraźliwego czy w inny sposób szkodliwego słowa ani zdania.
Ewentualne przypadki typu "poprzednia praca, teraz nie", "sam jestem przedsiębiorcą (i...)" to też opcja 1.
"Mam od kolegi" - to samo, co "mam od rodziny", czyli opcja 3.
Ewentualne "osoby najbliższe są w temacie, ale się w ogóle do tego nie wtrącam" to też opcja 4.Ostatnio edytowane przez Piotr Konrad Niżyński ; 01-06-15 o 09:58
-
24-05-15, 21:24 #2
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Sprawa agentury nielegalnej - zróbmy badanie statystyczne
Klikajcie śmiało, nie ignorujcie tej ankiety. Słyszałem z Policji wersję, że osób zamieszanych, tj. agentów nielegalnych różnego pochodzenia (przedsiębiorcy, rynek nieruchomości, agenci zawodowi: pracownicy firm, sklepów i instytucji), jest w Polsce z 5 mln.
-----
No nie bójcie się, teraz byłem znowu w kościele (choć nic tam nie słyszę z powodu złego słuchu i grającej tortury) i po raz n-ty ktoś kaszlał w bliskim otoczeniu, z czym już nieraz się spotkałem. Baba prosto z przodu, dziad pierwszy po prawej (natomiast bezpośrednio z tyłu i bezpośrednio po lewej nie). Taka bliskość agenta jest typowa (o kaszlaniu jest na www.nielegalnie.pl, wpis 17/08/2013 "Kilka wyjaśnień"). Mniej lub bardziej bliska styczność z agenturą (np. w pracy) zdarza się często, więc nie rozumiem, skąd ta wstrzemięźliwość przy oddawaniu głosu...Ostatnio edytowane przez Piotr Konrad Niżyński ; 01-06-15 o 10:03
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki