Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13
Temat: Problem z zębami
-
10-09-15, 16:20 #1malek8Gość
-
09-12-15, 07:57 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
25-01-16, 14:43 #3
- Mieszka w
- Szczecin
- Siła Reputacji
- 0
-
07-02-16, 19:43 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
07-04-16, 19:02 #5AjlarGość
-
05-02-18, 12:26 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
25-07-21, 21:37 #7
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Problem z zębami
Idź do dentysty i zadbaj zęby, a wybielić przy okazji też możesz
. Ja od siebie serdecznie polecam ci dentystę w przychodni Dental na Lwowskiej w Lublinie. Z ich usług korzystam od lat i jestem w pełni zadowolona z jakości ich usług. Dentysta jest kompetentny, bardzo dobrze się spisuje
. Ostatnio miałam tam robione leczenie kanałowe, pod mikroskopem, bez bólu, wszystko zakończyło się dobrze, a ząb został uratowany.
-
02-08-21, 09:33 #8
- Siła Reputacji
- 0
Wybielanie powinno załatwić sprawę, ale pójdź oczywiście do dentysty na kontrolę, żeby sprawdzić, czy to nie jakieś schorzenie. Ja jak zaczęła żółknąć mi płytka, to poszłam do swojego dentysty w przychodni New-Dent w Lublinie na ul. Nowowiejskiego. Tam najpierw sprawdziłam stan moich zębów, wszystko było zdrowe, a następnie mi je wybielili. Wybielanie było całkiem szybkie, a przy tym bardzo skuteczne, bo moje zęby z żółci przekształciły się w biel. Efekt utrzymuje się długo
, polecam.
-
05-08-21, 12:41 #9
- Siła Reputacji
- 0
Również polecam wybielanie zebów w gabinecie stomatologicznym Domowe sposoby nie dzialają tak dobrze jak obiecują producenci tych wszystkich cudownych środków wybielających. O czym sam się przekonałem, bo przetestowałem ich naprawdę wiele
Zdecydowaem się na wybielanie w tym gabinecie w Gdańsku:
https://www.klinikastomatologiczna.com.pl/
I polecam bo rezultat naprawdę wart uwagi. Samo wybielanie nie spowodowało u mnie nadwrażliwości zębów.
-
19-08-21, 17:55 #10
- Siła Reputacji
- 0
Wybielanie powinno załatwić sprawę. Uważam, że zęby należy wybielać jedynie u dentysty, bo te domowe sposoby wcale nie są takie dobre, plus można nieźle sobie zaszkodzić. Ja wybielam zęby jedynie w gabinecie Art Dent https://artdent.org/cennik w Rybniku. Ich oferta jest szeroka, ceny usług, w tym wybielania są atrakcyjne, no i działa to super. Zęby dzięki nim mam całkowicie białe, bez przebarwień, efekt utrzymuje się przez długi czas, opłaca się skorzystać z ich usług.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki