Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
Temat: Jaka księgowość
-
28-10-15, 23:23 #1
Jaka księgowość
Witam,
Moje pytanie będzie dotyczyło księgowości online, nie wiem, czy ten wątek był niedawno poruszony, jeśli tak, to proszę o wyrozumiałość. Mam raczkującą firmę (wykonuję fotografie głównie okolicznościowe) nie zatrudniam pracowników. Mam problem z księgowością, a konkretnie z wysokimi cenami, wiem o rachunkowości online, jest kilka firm, które mają przyzwoite ceny. Czytałam o superksięgowej i wfirmie, ktoś korzystał z usług wymienionych i podpowie mi, dodam, że interesuje mnie tania i solidna księgowość dla działalności gospodarczej.
-
02-11-15, 18:00 #2LukGość
Odp: Jaka księgowość
Za 150-200zł na miesiąc znajdziesz księgową offline. A co do internetowej to najpopularniejsza jest tax care. Btw. tutaj masz inne formy oszczednosci w firmie http://www.niepoddawajsie.pl/jak-obn...ostych-tipsow/ Na księgowej nie powinno się oszczędzać gdy żyjemy w Polsce
Ostatnio edytowane przez wolf ; 02-11-15 o 19:33
-
02-11-15, 19:22 #3
- Siła Reputacji
- 0
Ja korzystam z superksięgowej, mam mniejszy pakiet, niż interesuje Ciebie, wprowadzam dane, program oblicza, a księgowa czuwa. online jest faktycznie tanim narzędziem, więc na początek przyda Ci się. Jeśli chodzi o sam serwis to nie miałam problemów, masz tam zakładkę pomoc, korzystałem z niej mailowo. Na pewno trzeba samemu dbać o terminy płatności.
-
12-11-15, 14:05 #4
- Siła Reputacji
- 0
Takie programy nie są takie drogie. Ja u siebie w firmie korzystam z symfonii start. Wbrew pozorom program jest bardzo rozbudowany. Skoro nie zatrudniasz nikogo to z tego co czytałem niedawno ma powstać jego bardziej uproszczona wersja Sage One, poczytaj sobie, to akurat program dedykowany dla takich jednoosobowych firm. I ma być sporo tańszy. Ja u siebie nie wykorzystam tego, gdyż wygodniej jest mi korzystać z modułu kadry i płace, którego tutaj ma nie być, bo nie jest potrzebny.
-
05-03-18, 09:30 #5agitaGość
Korzystam z panelu (wycięty pseudomarketing szeptany) od dwóch latku i nie wyobrazam sobie innej opcji na prowadzenie księgowości oraz wystawianie faktur. Na początku testowałam panel przez 30 dni za darmo, zeby nauczyć się jak to faktycznie działa. Przestawienie się z papierowych faktur na faktury online nie zajęło mi długo i teraz juz wszystko robię "na pamięć". Abonamenty miesięczne nie są wysokie, a przy okazji w wfirmie mozna wysyłać pliki JPK
Ostatnio edytowane przez wolf ; 05-03-18 o 20:34 Powód: pseudomarketing szeptany
-
08-05-18, 10:07 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
17-07-18, 05:42 #7
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki