Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
-
19-12-15, 21:01 #1
- Siła Reputacji
- 0
Mazda CX-5 - najlepszy dla najlepszych
samochód marzeń, a po jezdzie testowej tylko utwierdziłem się w tej kwesti i przy okazji dowiedziałem wielu ciekawych rzeczy na temat samochodu
1. trójwarstwowy lakier Soul Red wyróżnia się zastosowaną w nim dodatkową warstwą potęgującą wrażenie niezwykłej głębi koloru i to w zależności od kąta widzenia, zauważyć można wyraźną różnicę między
obszarami oświetlonymi i zacienionymi - prawda to prawda, w słoneczny dzień to wspaniale się potęguje
2. napęd na cztery kółka nie tylko potęguje właściwości jezdne samochodu, zapewniając łatwość dojazdu w miejsca niedostępne dla zwykłych samochodów, ale także zwiększa bezpieczeństwo poruszania się po
zwykłych drogach, zwłaszcza w trudnych warunkach pogodowychjezdziłem po oblodzonej trasie i coś w tym jest
także samochód idealny w każdym caluOstatnio edytowane przez wolf ; 20-12-15 o 14:15
-
30-09-16, 12:19 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
02-04-21, 17:58 #3
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Mazda CX-5 - najlepszy dla najlepszych
Czy ja wiem czy najlepsza.... Teraz jest tak wiele wspaniałych samochodów, że człowiek nie wiem na co najpierw patrzeć. Skoro interesują was najnowsze samochody i niekoniecznie nowe, to warto odwiedzić sobie chociażby portal pokato.pl. Tam oferta jest bardzo bogata i zróżnicowna.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki