Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
Temat: Wycieraczki do forda
-
09-03-16, 23:09 #1
- Siła Reputacji
- 0
-
08-11-16, 15:09 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
27-12-16, 17:02 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
17-04-17, 16:05 #4
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Wycieraczki do forda
Przecież nie musisz kupować oryginalnych z ASO ani jakiś używanych ze szrota. Jest tyle zamienników, które nie są wcale gorsze. Musisz tylko mieć dopasowane do rozmiaru obecnie używanych. (spam) ma u siebie na stronie fajny konfigurator. Podajesz markę, model, rocznik i widzisz czy ich wycieraczki pasują do Twojego samochodu. Prosto i przystępnie. Ja mam fiestę VI i do mnie mają akurat wycieraczki (pełen komplet na tył i przód), który do tej pory sprawdza się.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 17-04-17 o 21:24 Powód: spam
-
06-02-19, 10:37 #5
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Wycieraczki do forda
Jeśli chodzi o wycieraczki do Forda to ja polecam wycieraczki samochodowe Bosh - https://sambert.pl/wycieraczki-i-spryskiwacze. Ja osobiście odradzam kupowania czegokolwiek na allegro - pełno tam oszustów. A sklep Sambert jest sprawdzonym i niezawodnym sklepem
! Często tam kupuję części samochodowe do mojego auta. Oferowane na stronie wycieraczki są do pojazdów wszystkich popularnych marek samochodów, m.in. Skoda, Toyota, Volkswagen, Opel, Renault, Nissan, Ford, Fiat, Audi, BMW.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki