Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34
-
21-03-16, 10:31 #1
- Mieszka w
- Częstochowa
- Siła Reputacji
- 0
Jeśli wakacje w Polsce to gdzie?
Nie każdy chce lub może wyjechać poza granice kraju na wakacje. Co polecacie dla tych którzy zostają w kraju?
-
20-05-16, 08:40 #2pstykGość
Odp: Jeśli wakacje w Polsce to gdzie?
Mazury, Bieszczady, Zakopane, Gdańsk
Jest wiele pięknych miejsc w Polsce.
-
08-11-16, 11:19 #3
Znakomitą opcją są mazury. To świetna opcja aby wypocząć w pięknym środowisku, pełnym przyrody i natury. W 100 % polecam się wybrać właśnie tutaj
Zawodowo logistyk, z zamiłowania anglista :)
-
30-11-16, 10:16 #4KingaBeGość
To zależy czego oczekujesz. Masz ochotę pobyć wśród ludzi, w miejsach oblężonych przez innych turystów, z dostępem do wszystkich wygód? Czy może raczej wolisz uciec od ludzi, gdzieś gdzie nie ma zgiełku tylko cisza i spokój? Do tego oczywiście liczy się kierunek i okolica: bardziej zwiedzanie miast miasteczek czy szlaków turystycznych? Woda? Góry? Las? Jak już dokonasz wstępnej selekcji można zacząć szukać konkretów
-
01-01-17, 19:39 #5majka345Gość
Ja bym wybrała klimaty mazur lub morskie. Akurat takie lubimy z dziećmi. Zawsze pakuje torbę różności i wyprawa gotowa z planem wcześniejszym. Teraz zima nie bardzo ale chyba na wiosnę zaczniemy od mazur np. weekend majowy, tylko muszę kupić jakąś pojemną torebkę. Może znajdę taką w jakimś sklepie internetowym, gdzie mam spory wybór.
Ostatnio edytowane przez wolf ; 02-01-17 o 13:48 Powód: wycięty spam
-
17-01-17, 09:31 #6
- Siła Reputacji
- 0
Jeżeli to już musi być Polska, to Karkonosze.
-
18-01-17, 20:25 #7WalutowyInwestorGość
Duże miasta jak Warszawa, Kraków czy Wrocław. Jest bardzo wiele atrakcji, można spędzić czas na wiele różnych sposobów.
-
20-01-17, 08:22 #8
- Mieszka w
- Chorzów
- Siła Reputacji
- 0
Witam,
Ja mogę polecić Bieszczady,
naprawdę przepiękne okolice,
jako baza wypadowa jakaś kwatera przy Solinie,
i można zwiedzać.
-
24-01-17, 13:36 #9ErozjaatGość
Ja uwielbiam Małe Ciche - klimaty górskie oraz Wyspę Sobieszewską - klimaty morskie
-
08-02-17, 11:27 #10andrewk2017Gość
Mazury, Bieszczady lub Tatry. Nad morze walą tłumy tylko za bardzo nie wiem co tam są za atrakcje poza "europejskimi cenami" .
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki