Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
Temat: Wakacje w Skandynawii
-
01-04-16, 22:10 #1
- Mieszka w
- Śląsk
- Siła Reputacji
- 0
Wakacje w Skandynawii
Chciałem zapytać czy ktoś spędzał wakacje ( prawdziwe bez pracy ) w Skandynawii ?
-
08-02-17, 12:29 #2andrewk2017Gość
Odp: Wakacje w Skandynawii
Polecam Norwegię jeśli już ma być Skandynawia. Widoki niespotykane nigdzie indziej.
-
23-08-17, 23:22 #31dorotaGość
Ja ze swojej strony mogę polecić Szwecję. W tym roku byliśmy tam ze znajomymi autem. Na początek można zdecydować się na dwudniową wycieczkę i przekonać się czy zakochamy się w Skandynawii czy też nie. Zgadzam się, że widoki potrafią być niesamowite. Na pewno fajnie jest zwiedzić inne kraje europejskie, trzeba tylko nastawić się że może tam być chłodniej niż w Polsce czy krajach południowych czy Hiszpanii.
Mnie marzy się zobaczyć zorzę polarną na północy Norwegii i tamtejsze fiordy. Może zimą uda się uzbierać środki i wybrać w kolejną podróż. Słyszałam, że to niesamowite przeżycie i niezwykły spektakl.Ostatnio edytowane przez wolf ; 25-08-17 o 17:47 Powód: wycięta reklama
-
24-08-17, 09:32 #4
- Siła Reputacji
- 0
Ja 4 lata temu byłem na Złombolu, a meta tym razem była na Przylądku Północnym Nordkapp w Norwegii - niesamowite przeżycia
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki