Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26
-
17-03-22, 08:52 #21
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Czym najbardziej lubicie podróżować?
Wszystko zależy od długości trasy do przebycia, ale podrózuje przede wszystkim samochodem.
Eko torby z nadrukiem
-
17-03-22, 10:15 #22
Najbardziej autem, choć podróż pociągiem lub samolotem jest równie ciekawa.
-
29-03-22, 13:20 #23
Samochodem. Fajnie jest móc zatrzymywać się w ciekawych miejscach i nie być uzależnionym od innych.
-
31-03-22, 13:25 #24
- Siła Reputacji
- 0
Ja też najbardziej lubię samochodem, bo nie jestem w żaden sposób ograniczona ani bagażowo, ani czasowo
, ale lubię też w miejscu docelowym wykupić sobie wycieczki zorganizowane autokarem z przewodnikiem. Zwłaszcza jeśli chodzi o wycieczki za granicę, gdzie nie znam języka ani zasad związanych z opłatami na autostradzie. Byłoby to dla mnie zbyt stresujące. Ostatnio będąc na feriach w Zakopanem wykupiliśmy wycieczkę jednodniową dookoła Tatr: https://ototatry.weebly.com/ Zwiedziłam Zamek Orawski, potem jaskinię Demianowskiej Wolności. Potem mieliśmy czas wolny w Liptowskim Mikułaszu i wróciliśmy do Zakopanego pod wieczór. Było super. Sama na pewno nie zorganizowałabym takiej wyprawy, poza tym od przewodnika dowiedziałam się wiele ciekawych rzeczy na temat historii tych miejsc.
-
18-07-22, 08:46 #25
- Siła Reputacji
- 0
Dużo osób decyduje się teraz na podróż kamperem. Osobiście polecam też zabrać ze sobą odpowiednią garderobę. W poszukiwaniu świetnych wakacyjnych sukienek warto zajrzeć na stronę https://butiklalala.pl/sukienki-w-kwiaty. . Znajdziecie tam bardzo duży asortyment sukienek, które trafią w każdy gust a dodatkowym atutem jest ich niska cena.
-
21-07-22, 13:18 #26
- Siła Reputacji
- 0
Na ogół samochodem przez niezależność, jak gdzieś poza Polskę to zazwyczaj lecimy do miejsca docelowego i tam wynajmujemy sobie jakiś*pojazd.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki