Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
Temat: Router do 300 zł
-
19-09-16, 13:47 #1
- Siła Reputacji
- 0
Router do 300 zł
Wskażcie proszę najlepszy Waszym zdaniem router z budżetem do 300 zł.
Pod kablówkę, DSL. Najważniejsze, żeby całość działała niezawodnie i miała jak najlepsze parametry.
Większości funkcjonalności nowych routerów nie testowałem, więc ciężko mi powiedzieć, co dla nas niezbędne ;-)
-
18-05-17, 18:40 #2
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Router do 300 zł
Netgear WNR3500L.Koło 200 zł zapłacisz. Parametry pod Twoje oczekiwania wystarczające. Jest USB, pozostałe parametry zadowalające. Możesz jeszcze poszukać innych modeli, bo pewnie koło 300 zł coś ciekawego jeszcze znajdziesz, ale ogólnie radzę Netgear. Chodzi głównie o niezawodność - przynajmniej z naszego doświadczenia.
-
19-05-17, 13:50 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
23-05-17, 18:39 #4
- Siła Reputacji
- 0
Jak rozumiem - działa w porządku. Skoro tak, to nie ma tematu. Sami też przerobiliśmy trochę routerów, lepsze i gorsze, ale żaden nie miał tej stabilności, którą mieliśmy przy poszczególnych Netgearach. Pewnie to też po prostu kwestia sprzętu na jaki się trafi i ogólnej eksploatacji.
-
24-05-17, 13:54 #5
- Siła Reputacji
- 0
Tak, działa w porządku. Raz, że poradzili mi w sklepie, dwa - poczytałem też wtedy o tym modelu, sprawdziłem recenzje i wyszło, że wybór jest prawidłowy. Jak na razie też sprzęt działa bez komplikacji, ale na poważniejsze oceny przyjdzie czas. Np. jak dotąd jeszcze nam się nie zawiesił. Dla mnie najważniejsza jest niezawodność - na razie ją mam.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki