Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
Temat: naprawa szyby
-
22-09-16, 09:46 #1
- Siła Reputacji
- 0
-
21-06-17, 12:25 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
21-08-21, 08:58 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
21-08-21, 09:01 #4
- Siła Reputacji
- 0
Odp: naprawa szyby
Ja tak miałem, niestety miałem dość spore pęknięcie na szybie mojego samochodu. Byłem przekonany, że szybę trzeba będzie wymienić, ale uznałem, że sprawdzę, bo może naprawa będzie jeszcze się opłacać. Bardzo dobrze, że to zrobiłem, pojechałem do firmy AGAT https://auto-szyby-swidnica.pl/naprawa-pekniec/ ze Świdnicy, która zajmuje się sprzedażą, wymianą szyb samochodowych oraz naprawą pęknięć. Wszystko naprawili, wykonali przy tym kawał dobrej roboty, wyszło korzystnie cenowo, polecam ich serdecznie.
-
08-03-22, 11:32 #5
- Siła Reputacji
- 0
Odp: naprawa szyby
U mnie poszło dalej i ni było już czego naprawiać. Szybę trzeba było wymienić. Jak już się za to zabraliśmy, to decydowaliśmy się jeszcze później przyciemnić szyby. Na przyciemnienie zdecydowaliśmy się ze względu na dzieci. Ty zabiegiem zajęli się specjaliści z firmy Przyciemnianie Szyb Samochodowych w Warszawie. Oni szybko to zlecenie zrealizowali, wykonali swoją pracę rzetelnie i w dobrej cenie. Naprawdę szczerze ich polecam. Z efektu końcowego jesteśmy w pełni zadowoleni.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki