Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
-
27-04-17, 08:26 #1albinafirGość
Powiększanie biustu - "za" i "przeciw".
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie myśl o powiększeniu piersi. Nie wiem jednak czy jest to bezpieczne i czy nie zostanę oszpecona blizną? Macie doświadczenie w tym temacie? Może któraś z Was jest po takiej operacji? Czy to bardzo boli? Jakie są Wasze "za" a jakie "przeciw" takiej operacji.
-
20-06-17, 17:24 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
21-06-17, 12:01 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
21-06-17, 13:41 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
30-03-18, 10:17 #5czemikGość
-
31-01-20, 07:37 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
24-06-21, 08:03 #7
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Powiększanie biustu - "za" i "przeciw".
Ja powiększałam biust i jestem zadowolona z efektu. Przede wszystkim biust miałam po 3 ciążach, był już nie taki, jak przed wykarmieniem trójki dzieci, więc chciałam, żeby wrócił do poprzedniej postaci
. Był to tak zwany lipotranfer, czyli moja własną tkankę tłuszczową pobrano z innych części ciała i właśnie nią powiększono mój biust. Wszystkim zajął się bardzo dobry chirurg, dr Knakiewicz z Knack Clinic we Wrocławiu. Oczywiście wszystko się udało, ładnie zagoiło, no i mój nowy biust wygląda świetnie, praktycznie identycznie, jak kiedyś.
-
24-06-21, 13:25 #8
- Siła Reputacji
- 0
Powiększałam biust i nie mam nic przeciwko. Pamiętajcie, że to tylko i wyłącznie nasza decyzja, jeżeli ktoś wam wpiera, ze macie zrobić operację, to się go nie słuchajcie, to ma wyjść od was, nie ulegajcie naciskom
. Ja sama zdecydowałam się na operację, bo jak schudłam, to mój biust całkowicie zniknął i stał się niezauważalny. Chciałam powrócić do tego, co było wcześniej (przytycie nie działa). Moje piersi operował chirurg Łątkowski z kliniki w Polanicy-Zdroju. On wykonał kawał dobrej roboty, bo wcześniej pomógł mi dobrać rozmiar, ustaliliśmy jak mają wyglądać, itp. Spisał się świetnie, jest jak najbardziej rzetelny.
-
26-07-21, 13:40 #9
- Mieszka w
- Warszawa
- Siła Reputacji
- 0
Powiększony biust to z pewnością lepsze samopoczucie samej kobiety, lepsza pewność siebie ale i również mniej kompleksów. Kwestia bólu po samej operacji, który podobno bywa nieznośny. Istnieją również suplementy, które mają za zadanie powiększyć biust np. Ovashape.
-
24-08-21, 09:54 #10
- Siła Reputacji
- 0
Na pewno jest to poważniejszy zabieg niż botoks czy kwas hialuronowy oraz moze miec efekty niepożądane. I każda kobieta powinna wziąć to pod uwage. Z drugiej strony wiele kobiet ma kompleksy, które zabijają w nich pewność siebie.I w tkaiej sytuacji poddanie się zabiegowi nie jest niczym zlym.
Polecam jednak wybrać dobrego doświadczonego chirurga:
https://www.raczkowska.pl/powiekszanie-piersi/
Od siebie polecam panią doktor Raczkowską.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki