Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
Temat: broker kurierski
-
19-10-17, 09:44 #1
- Siła Reputacji
- 0
broker kurierski
witam, rozkręciłem biznes internetowy i coś mnie zaczynają za dużo paczki wynosić. zauważyłem, że jest coś takiego jak broker kurierski - pośrednik mający w ofercie dwóch lub więcej kurierów, pewnie mają jakieś bonusy z tego tytułu i dzięki temu można płacić mniej za wysyłkę. może ktoś mi powie jak wygląda rzeczywistość w korzystaniu z takich rozwiązań?
-
30-10-17, 03:21 #2
- Siła Reputacji
- 0
Odp: broker kurierski
Jasne powiem Ci na moim przykładzie. Od około półotrej roku korzystam z oferty brokera esprzedaży czyli sendego i wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Może to szczęście, może zasługa przykładania się do pracy bo dokładnie pakuję każdy towar ale nie miałem żadnych problemów z reklamacjami produktu z powodu zbicia czy zniszczenia paczki w drodze do klienta. Opłaty nie są wygórowane, na pewno tańsze niż brałoby się taką usługę od kuriera bezpośrednio.
-
30-10-17, 05:24 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
30-10-17, 07:53 #4
- Siła Reputacji
- 0
a to nawet ja wiem, że obostrzenia nie są nadawane przez brokera - on jest tylko pośrednikiem, dzięki któremu nie musisz podpisywac umów i deklaracji paczek z kurierem. to kurier narzuca ci jakie wymiary paczki przyjmuje to sobie u każdego sprawdzisz jak chcesz. ps. sendego jakimi kurierami dysponuje?
-
30-10-17, 10:00 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
30-10-17, 10:57 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
15-05-18, 12:24 #7AniaNowak85Gość
Odgrzewam kotleta!
Macie jakieś propozycje dotyczące firm brokerskich? Ostatnio jest ich bardzo dużo w internecie.
Ja ze swojej strony zdecydowanie polecam korzystanie z usług firmy brokerskiej Zlapkuriera.pl. Spełnia on moje wszystkie oczekiwania, związane z jakością świadczonych usług oraz niskim kosztem wysyłki paczek kurierskich.
-
21-05-18, 12:41 #8
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki