Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Temat: Uroda
-
25-07-21, 13:09 #1
- Siła Reputacji
- 0
-
25-07-21, 19:14 #2
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Uroda
U mnie już tylko na poprawę hahaha. No miałam wykonany lifting, bo lata już swoje mam, ale chciałabym wciąż mieć ładną, napięta i elastyczną skórę na twarzy. Lifting chirurgiczny wykonał u mnie chirurg Łątkowski z kliniki w Polanicy-Zdroju. Spisał się super, lepiej wyjść nie mogło. Ponaciągał mnie tam, gdzie trzeba, dzięki czemu zmarszczki zniknęły, a rysy twarzy nie. Nie wygląda to sztucznie, jestem zachwycona efektem. Lekarz jest profesjonalny, ma szeroki zabieg usług, warto z nich skorzystać.
-
28-07-21, 19:58 #3
- Siła Reputacji
- 0
Dzisiaj żyjemy w czasach, kiedy wygląd ma ogromne znaczenie... Dlatego ja nawet postanowiłam się wyuczyć pod kątem kosmetycznym. Znalazłam już na stronie https://akademiaurody.com.pl/zabiegi-kosmetyczne/ bardzo fajne kursy i na pewno się na nie zapiszę. Może za jakiś czas otworzę swój gabinet?
-
02-08-21, 08:54 #4
- Siła Reputacji
- 0
U mnie, to już na poprawę. Zdecydowałam się na plastykę powiek, bo miałam już straszne zmarszczki, które ten zabieg bardzo ładnie zlikwidował. Skóra wokół oczu jest delikatna i zastanawiałam się, czy po zabiegu będzie to dobrze wyglądać, ale jest o wiele, wiele lepiej niż zakładałam. Moje oczy wyglądają o wiele młodziej i ładniej
. Zabieg wykonał chirurgu Knakiewicz z kliniki Knack Clinic we Wrocławiu, którego gorąco polecam, jest naprawdę świetnym specjalistą.
-
30-09-21, 09:19 #5
- Siła Reputacji
- 0
Ja zdecydowałam się na usuwanie zmarszczek za pomocą toksyny butolinowej typu A w klinice https://naturallook.com.pl/ . Efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Zmarszczki zostały spłycone, a moja cera prezentuje się o wiele młodziej
-
13-10-21, 18:41 #6
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki