Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
Temat: Zęby
-
25-07-21, 13:21 #1
- Siła Reputacji
- 0
-
25-07-21, 21:54 #2
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Zęby
Zawsze jest to jakieś rozwiązanie. Sama myślałam nad takimi licówkami, ale w końcu uznałam, że wybiorę dłuższą drogę i skorzystałam z usług ortodonty z mojej sprawdzonej przychodni Dental na Lwowskiej w Lublinie. Ich oferta jest szeroka, ja nosiłam aparat invisalign, który polecam. Ten aparat jest niesamowicie wygodny do noszenia, oczywiście jest dostosowany do moich zębów, ale jest też przezroczysty i doskonale mi się sprawdził. Po wyprostowaniu zębów, co jak na aparat, trwało dość krótko, jeszcze u nich wybielałam zęby, no i chodzę tam regularnie na sprawdzenie ich stanu
.
-
28-07-21, 10:07 #3
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Zęby
Przede wszystkim licówki nakłada się na zdrowe zęby, wiec sprawdź ich stan i wylecz wszystko, co tego leczenia potrzebuje. Ja tak zrobiłam i licówki na moich zębach prezentują się idealnie, Dzięki nim mam uśmiech, o jakim marzyłam. Wszystko, czyli leczenie i wykonanie licówek, miałam w jednej przychodni, w New-Dent w Lublinie na ul. Nowowiejskiego. W tej przychodni panuje fajna atmosfera, wszyscy są mili, uśmiechnięci i bardzo sympatyczni. Są także uczciwi, i kompetentni. Jestem zadowolona z jakości ich pracy.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki