Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
Temat: Profesjonalny (?) hosting.
-
05-10-05, 15:22 #1
- Siła Reputacji
- 0
Profesjonalny (?) hosting.
Przeglądając grupy dyskusyjne natknąłem się na ogłoszenie pewnej firmy informatycznej, której:
Kod:Działalność (...) w szczególności obejmuje szeroką płaszczyznę zastosowań internetowych dla firm.
:arrow: na górze niedziałające linki w menu głównym
:arrow: jako znak graficzny zdjęcie jakże profesjonalnie wyglądającego szeregu... pustych szaf krosowniczych (miejsce na serwery klientów???)
:arrow: na dole informacja:
Kod:IE5/NS6+ | kodowanie windows-1250
Kod:<title>(... tu nazwa firmy...) / Hosting</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
Jeżeli ich podejście do klienta jest równie profesjonalne, jak serwis internetowy, to usługi tej firmy muszą być na naprawdę wysokim poziomie.
-
05-10-05, 16:02 #2
- Mieszka w
- Toruń / Grabowiec
- Siła Reputacji
- 0
-
05-10-05, 19:53 #3
- Siła Reputacji
- 0
Re: Profesjonalny (?) hosting.
Napisał WebLion
Kod:Polska / Programistów, grafików / Współpraca - zlecenia Firma informatyczna (...) poszukuje do współpracy i zleceń programistów i grafików, posiadaj±cych jedn± z umiejętno¶ci: - znajomo¶ć programowania PHP 4/5 - Bazy danych mySQL, MSSQL - znajomo¶ć HTML / JS / ActionScript - znajomo¶ć .NET C# - Projekty graficzne WEB / Grafika reklamowa / Flash Oczekujemy przedstawienia portfolio prac własnych lub współtworzonych. Proponujemy elastyczn± formę współpracy, rozliczenia na podstawie Umów cywilnoprawnych lub Faktur VAT. Dobre warunki finansowe i uczestnictwo w ciekawych, rozwojowych projektach. Osoby zainteresowane proszę o przesłanie portfolio / opis, odno¶niki / lub kontakt email b±d telefoniczny. (...) System Project Manager
-
05-10-05, 22:36 #4
- Mieszka w
- Toruń / Grabowiec
- Siła Reputacji
- 0
-
06-10-05, 07:00 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
23-10-05, 22:05 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
23-10-05, 22:49 #7
-
23-10-05, 22:51 #8
-
23-10-05, 23:02 #9
- Siła Reputacji
- 0
Dzięki za oferty, ale bynajmniej nie chodziło mi w tym watku o ranking firm hostingowych i jeżeli ktoś tak myśli, to proszę przeczytać jeszcze raz pierwszy post w tym wątku.
Nie szukam firmy hostingowej, bo nie potrzebuję. Póki co żadna z trzech powyższych firm nie jest w stanie zaoferować usług na takim poziomie i w takiej cenie, jak firma, u której trzymam swoje stronki. Jak do tej pory znalazłem tylko jedną firmę, która może mi zaoferować co najmniej tak samo dobrą ofertę za przyzwoitą cenę - firma, na serwerach której stoi DI :-)
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki