Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26
-
27-10-05, 21:54 #21
- Siła Reputacji
- 0
Dłubanie w nosie może spowodować wypadek.
Aż 17 proc. Amerykanów omal nie spowodowało wypadku dłubiąc w nosie podczas jazdy samochodem - wynika z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie firmy ubezpieczeniowej. Ankietowane kobiety są nieco lepiej eleganckie, ponieważ dwukrotnie rzadziej, niż panowie, dłubią w nosie siedząc za kierownicą. Wśród innych czynności, których wykonywanie poważnie rozprasza uwagę kierowców, wymieniano również strzepywanie popiołu z papierosa, rozlanie gorącej kawy lub robienie makijażu.
-
27-08-21, 17:06 #22
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Komórka a prowadzenie samochodu
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań : https://sklepamos.pl/26-bagazniki-na-reling
-
09-12-21, 08:29 #23
- Siła Reputacji
- 0
Komórka i samochód, to nie jest dobre połączenie. Najważniejsze jest to, aby jeździć bezpiecznie. Warto zapisać się na dobry kurs na przewóz osób kraków, czy inny podobny - w zależności od potrzeb. Jakby co mogę wam zdradzi, że OES Kraków, to niezawodne miejsce, gdzie można nauczyć się profesjonalnie i efektywnie jeździć.
-
15-12-21, 09:34 #24
- Siła Reputacji
- 0
To może warto tu poruszyć temat akcesoriów mających zwiększać i bezpieczeństwo i komfort kierowcy? Oprócz naszej uwagi, skupienia, jakie urządzenia mogą nam pomóc w bezpiecznej jeździe? Może macie spostrzeżenia nt. systemów jak alexa, jakiś niesamowitych uchwytów samochodowych czy jeszcze innych nowinek technologicznych?
PS A w temacie nie palenia, nie jedzenia, nie rozmawiania, to i radia trzeba byłoby zakazać, w końcu odwraca naszą uwagę i prowokuje do śpiewania! To prawie jak rozmowa.
-
14-02-22, 12:11 #25
- Siła Reputacji
- 0
Aby czuć się bezpieczniej zainstalowałam w swoim aucie kamerkę https://www.fastcam.pl. Myślałam, że będą mnie denerwowały wiszące kamery, ale jest super!
-
18-02-22, 15:36 #26
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki