Dowóz w restauracji. Jak liczycie
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
  1. #1
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    August 21
    Postów
    135
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Dowóz w restauracji. Jak liczycie

    Jak w temacie. Czy ktoś moze prowadzi restaurację oraz oferuje jedzenie na dowóz?

    Jak obliczacie koszty?

    Czy przyjmujecie pieniądze od klientów?

  2. #2
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    May 15
    Postów
    182
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Odp: Dowóz w restauracji. Jak liczycie

    Doliczamy tylko za dowóz powyżej 3km- 2zl za każdy kolejny kilometr; za opakowania nie doliczamy bo jakby jedli na miejscu dochodzi obsługa mycie porcelany itp czyli na jedno a często jest tak ze zamawiają te same osoby co stacjonarnie również nas odwiedzają. Rozwozimy sami nie korzystamy z pośredników

    https://przedsiebiorczepodlasie.pl/j...owe-do-sklepu/

    Jeśli szukasz oszczędności, zerknij soboiew na stronę. Opisane jest tutaj, jak dobrać odpowiednie opakowania na wynos.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer