Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
  1. #1
    Anonymous
    Gość


    Twoja ocena: Yes No

    Problem z kontami w XP

    Witam!

    Mam nastepujacy problem:
    konfigurujac system u dziewczyny, zazyczyla sobie, ze chce miec osobne konta na poszczegolnch czlonkow rodziny. Mowie, ze nie ma problemu... a tu niespodzianka! Zrobilem, wszystko jak u siebie, a jednak nie dziala... Przy wlaczaniu nastepuje odrazu logowanie na administratora, a nie pokazuje sie ekran powitalny z odpowiednimi kontami.
    Jest to wazne, poniewaz ma byc zrobione tak, aby tylko jedna osoba miala administratora, a czasem w ogole ustawic dostep do komputera na haslo.
    Bardzo prosze o pomoc

    Pozdrawiam!

  2. #2
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    March 03
    Postów
    3,115
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Masz ustawione automatyczne logowanie się na konto administratora. Można to wyłączyć używając pakietu narzędzi PowerToys. W TweakUI (UserInternface) masz zakładkę Logon i podkategorię Autologon. Może tam tkwi problem.

  3. #3
    Anonymous
    Gość


    Twoja ocena: Yes No

    Oki, dzieki. Jak tylko sprawdze czy dziala to dam tutaj znac No i albo podziekuje jeszcze raz, albo dalej bede prosil o pomoc :P

    pzdr

  4. #4
    Anonymous
    Gość


    Twoja ocena: Yes No

    na smierc bym zapomnial napisac - dzieki!! dziala :]

    pzdr

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer