Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
Temat: Szukam oferty pożyczki
-
30-03-22, 06:38 #1
- Siła Reputacji
- 0
Szukam oferty pożyczki
Witam,
Poszukuję pozyczki hipotecznej na tzw dowolny cel. Wartośc nieruchomości to ok 80-100k. Jestem jej współwłaścicielem z bratem. Ja jakis czas temu wrociłem z zagranicy i w Polsce obecnie nie pracuje, a rozkręcam własny binzes=brak dochodów w Polsce. Mój brat rownież od niedawna prowadzi firmę - 6mscy. Interesowała by na wspólnie kwota ok 60-80k. Srodki miałyby przeznaczone na inwestycje. Część kwoty planujemy wydzielić na zabezpieczenie spłaty rat na 2-3 lata. Proszę o informację w komentarzu jeżeli ktoś mogłby w tej kwesti pomóc.
-
30-03-22, 07:17 #2
- Siła Reputacji
- 0
Odp: Szukam oferty pożyczki
Zależy gdzie jest nieruchomość. W dużych miastach 60% ltv pożyczki prywatnej. Lub taki sam procent ltv pożyczki unijnej na start up.
Poza tym duże znaczenie ma również Twoja historia kredytowa. Czy w przeszłości spłacałeś regularnie kredyty. Czy nie masz zadłużeń w krd, czy nioe masz wpisów w Bik:
https://plmfund.pl/kredyt-pod-zastaw...ci-kredytowej/
Na tej stronie jest kilka informacji o tym jak uzyskąć kredyt pod zastaw mieszkania, nawet w sytuacji w której nasza zdolność kredytowa nie jest zbyt duża. Poczytaj sobie.
-
12-05-22, 19:42 #3
- Siła Reputacji
- 0
Według mnie warto sobie porównać kilka ofert, ponieważ różne banki oferują różne warunki. Dlatego chciałbym Wam polecić stronę wnioskomat.com , na której znajdziecie najlepszy kalkulator do porównywania kredytów oraz chwilówka bez bik . Czy są tutaj osoby, które również korzystają z tego portalu?
-
13-07-22, 12:44 #4
- Siła Reputacji
- 0
Ja skorzystałem z doradztwa finansowego w Bydgoszczy, pani przeprowadziła ze mną wywiad i podsyłała oferty z banków.
-
16-07-22, 14:37 #5
- Siła Reputacji
- 0
Wiecie co, ja może po prostu mam dość tego, co się wokół mnie dzieje i tego, że nie mam się za bardzo na czym skupić? Bo, jak wiadomo, każdy może powiedzieć - to rób coś ze sobą, a ja jednak nie mam takiej mocy. Dlatego sprawdzam inne możliwości, może i doradca finansowy Bytom coś mi pomoże.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki