Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16
-
05-11-05, 09:55 #1
admin
- Mieszka w
- Warszawa
- Siła Reputacji
- 10
Piotr Cygan,
Hidden Content
-
05-11-05, 10:00 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
05-11-05, 12:20 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
05-11-05, 13:02 #4
- Mieszka w
- Toruń / Grabowiec
- Siła Reputacji
- 0
-
05-11-05, 13:17 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
05-11-05, 16:03 #6AnonymousGość
-
05-11-05, 18:58 #7
- Siła Reputacji
- 0
PiS jest partią niczym nie różniącą się od wszystkich poprzedniczek partii prawicowych, PiS jest tylko ich kolejną żałosną mutacją.
Ta partia jest krową, która dużo ryczy i mleka nam nie da.
To samo dotyczy 2 przywódców (a może ja widzę podwójnie) ich szczekanie można porównać do ratlerka, ta rasa na prawdę robi wiele szumu i na tym się kończy.
Z jednej strony przychylam się do decyzji lidera PO, bo jak można współrządzić z partią, która wszystko pochłania? Jest też pewne ale do Tuska, czy to nie on przekonany o wygranej powiedział przed wyborami "wygrany bierze wszystko"?
Ja byłem i jestem za rządami lewicowymi i można na nich mówić wszystko, złodzieje itp, a czy pr pr prawica (zająkałem się) nie ma takich skłonności? Koryto= szukanie własnego dobra i kto by nami nie rządził tak było i jest.
Teraz ktoś zapewne powie na mnie komuch, w tym momencie mogę się tylko uśmiać do łez, czy w obecnych czasach jest miejsce na tych prawdziwych komuchów? Tak? Gdzie, pokaż palcem.
Za zachodnią granicą SPD - komuchy? Mam przytaczać dalej? Chyba nie, to tylko u nas się utarło (oczywiście promocja po stronie chorej prawicy), że lewica=komuchy.
Od 89 roku jesteśmy wolnym krajem i na szczęście niewielu z Was pamięta co było wcześniej, zaczęły rządzić na przemian parie prawicowe, lewicowe i tak dalej, chociaż w tej huśtawce nie widzę nic złego to z perspektywy ostatnich 16 lat rządy prawicowe można ograniczyć do dziecęcej walki o władzę, czy to się znowu nie powtórzyło?
Ależ tak, mamy przed sobą kolejne 4 lata nagminnie zmieniających się posłów, zmiany premierów i żadnej konkretnej, idącej w dobrym kierunku zmiany dla Polski.
Po prostu następny odcinek walki z komunistami, którzy już dawno nie istnieją, ale straszyć czymś trzeba prawda?
-
05-11-05, 23:22 #8
- Siła Reputacji
- 0
Alarmus, dzieci straszy się wilkiem czy babą jagą a polskich wyborców komunistami ;-) Ja jestem zdecydowanym lewicowcem, ale bardzo chciałbym żeby PiS złamało stereotyp polskich partii prawicowych i zrobiło coś dobrego. Nie dlatego, ze wtedy stałbym się prawicowcem, ale dlatego, że Polska potrzebuje naprawy, ktoś musi wskazać ludziom, że chcąc można. Ciągle wierze, że bardzo się pomyliłem w moich sądach po wyborach. Ciągle mam nadzieje, ale z dnia na dzień coraz jej mniej
-
06-11-05, 00:10 #9
- Siła Reputacji
- 0
chciałbym żeby PiS złamało stereotyp polskich partii prawicowych i zrobiło coś dobrego
Prawdopodobnie w Knurowie nie poczułeś jeszcze władzy braci Kaczyńskich i dobrze, mogę pozazdrościć, chociaż w ich przypadku ciężko cokolwiek powiedzieć o ich wspólnych rządach, gdzie Jarosław jest głową, a jego brat jedynie marionetką.
Mam pewne pytania:- Czy ktoś z Was ma jakieś informacje dlaczego stan cywilny wielkiego Jarosława określa się jako wolny?
- Czy ktoś potrafi oddzielić jakże piękne słowa naszych nowych polityków "dla dobra Polski" od ich wewnętrznych przekonań "napchać kieszenie póki się da i wspomóc rodzinę"?
Musimy jakoś przeżyć kolejne 4 lata oszołomstwa, być może krócej, kiedyś mogliśmy to olewać, śmiać się, teraz troszkę czasy się zmieniły, unia nie jest aż tak pobłażliwa i nie jest jej idolem o. Ry(d)zyk z armią moherowych beretów, tam się liczą fakty nie skórzane klęczniki.
-
06-11-05, 01:04 #10
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki