Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
-
16-12-05, 22:48 #1
- Siła Reputacji
- 0
---------- 17:12 16.12.2005 ----------
Adobe Acrobat Proffesional ma taka opcje:UTWORZ PDF ZE STRONY INTERNETOWEJ.Chce skrecic PDF z konkretnego postu na danym forum internetowym.Podaje Adobe sciezke do interesujacego mnie postu i wciskam UTWORZ.Gotowy PDF zamiast odzwierciedlic rzeczywisty wyglad postu czyli jego tresc wraz z odpowiedziami innych internautow i hiperlinkami pokazuje mi jedna strone na,ktorej widniej taka informacja:
Kod:WIADOMOSC FORUM Wystapil blad.Nie masz uprawnien,zeby ogladac ten temat Nie jestes zalogowany.Mozesz zalogowac sie pozniej Twoja nazwa uzytkownikac:.................. Twoje haslo:................................ ZALOGUJ
W kazdym badz razie to nie jest to o co mi chodzilo.
Pytanie:
Jak w Adobe Acrobat Pro 6 lub 7 utworzyc PDF-a ze strony internetowej,ale takiego,zebym widzial w nim (PDF-ie) temat postu i odpowiedzi na ten post ?
Zalezy mi rowniez na tym,zeby wszystkie aktywne linki i odnosniki jakie sa zawarte w tych postach takze byly aktywne w utworzonym przez mnie PDF-ie.
Z gory dziekuje
---------- 22:48 ----------
Kombinowalem,kombinowalem i wykombinowalem.
Moze przyda sie innym na przyszlosc.
Zalogowalem sie w zrobionym przeze mnie PDF-ie i pojawilo mi sie forum wraz z subformai,ale oczywiscie pobranymi tylko do pierwszego poziomu.
Odnalzlem interesujacy mnie post w tym PDF-ie i wcisnalem go.Otworzyl mi sie w IE. Przekleilem link z IE do Adobe Acrobat Pro i utworzylem poraz drugi PDF-a ze strony internetowej.Dopiero ten drugi PDF odzwierciedlil w 100% intereujacy mnie post wraz z opdpowiedziami i aktywnymi linkami.
Szkoda,ze to taka podwojna robota.
-
03-01-06, 12:50 #2
-
03-01-06, 13:45 #3
- Siła Reputacji
- 0
A nie prościej jest po prostu wydrukować stronę jako PDF?
Np. PDF995?
Za darmo, bez pie...rniczenia się... Po prostu - instalujesz i zachowuje się toto jak drukarka... Tyle że do pliku.
-
04-03-12, 14:11 #4
- Siła Reputacji
- 0
@shrew, a ilu masz oryginalnych uzytkownikow
, ale potwierdzam pomoc maja na poziomie i prowadza za raczke w razie problemow strony www Opole strony internetowe Opole projektowanie stron www Opole
-
29-04-16, 19:36 #5jerzyturGość
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)