Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
-
17-03-06, 17:49 #1
- Siła Reputacji
- 0
Źle zrobione intro czy błąd przeglądarki?
witam wszystkich, mam pytanie czy po naciśnięciu skip intro na tej stronie intro leci wam od początku czy wchodzicie do serwisu?
to nie jest żaden spam (to do ciebie Alarmus), tylko po prostu za każdym razem dzieje się u mnie to samo, tzn. intro się zapentla i nie wiem czy to wina animacji flash (a raczej jej twórcy) czy też przeglądarki. nie instaluję innych przeglądarek, bo nie jestem u siebie i nie chcę komuś w komputerze mieszać.
-
17-03-06, 18:29 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
17-03-06, 20:35 #3
- Siła Reputacji
- 0
Właściwie trafnie odpowiedział Dygnitarz, ogólnie ze stroną jest źle.
Ale...
[off]
Napisał wojpap
[/off]
-
17-03-06, 20:38 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
18-03-06, 10:11 #5
- Siła Reputacji
- 0
Intra we flashu i strony flashowe może fajne ale np. na stronę zespołu muzycznego albo grafika. W innym wypadku to całkowita pomyłka. Strony nie widziałem ale jeśli jest we flashu to nie dość że będzie denerwować ludzi to będziesz ją pisał "dwa razy" bo przeglądarki nie znajdą.
Poza tym to jest raczej strona skierowana do zwykłych ludzi a nie tych obeznanych na co dzień z WWW, więc zaryzykuję stwierdzenie - że część klientów w ogóle na stronę nie wejdzie - bo nie będzie wiedziała jak. Nie każdy musi wiedzieć że te szare w rogu to do wejścia... albo można 5 minut poczekać. Ludzie którzy zaczynają się bawić w WWW nie rozumieją na przykład czegoś takiego jak linkujące listy rozwijane a najlepiej się im klika w standardowe przyciski i linki
Flash jest fajny ale na prawdę nie wiem po co ludzie zaśmiecają poważne strony tym g*nem, słyszałem że wk***a to nawet chucka norrisa
-
18-03-06, 15:57 #6
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)