Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
-
13-05-06, 10:30 #1
- Siła Reputacji
- 0
[WAKACJE] Wakacyjno-urlopowe Forum DI
8) Witajcie!
Sprzyjająca pogoda, co raz cieplejsze dni sprawiają, że zaczynamy (chyba wszyscy) myśleć o wakacjach i urlopie.
W związku z tym aby ułatwić sobie, wcale nie łatwe, wakacyjne wybory miejsca ich spędzania, proponuję abyśmy zaczęli prezentować miejsca, w których już byliśmy.
Kiedy słyszę opinię kilku znajomych, że tam jest naprawdę fajnie, czysto i przyjemnie, wtedy bez wahania i ze spokojnym sumieniem mogę tam jechać, bo wiem, czego mogę się spodziewać.
Najlepsze będą takie relacje, w których będzie podana lokalizacja, namiary - telefon, strona www. Zdjęcia będą doskonałym dodatkiem - zazwyczaj ich szukamy.
Oczywiście, jeśli macie niemiłe wspomnienia też się nimi podzielcie - to równie ważna informacja.
Analogicznie ma się rzecz z biurami podróży, przewoźnikami, organizatorami kolonii, etc. Jeśli możecie jakieś polecić lub odradzić - zróbcie to.
Zbierzmy tu wszystkie informacje, które mogą się nam przydać.
Proponuję również do tematu dodawać prefiks [WAKACJE]
Potraktujmy ten wątek jako organizacyjny. Zachęcam do dyskusji.
Póki co życzę miłego weekendu.
Tomek.
-
13-05-06, 14:54 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
13-05-06, 17:42 #3
- Siła Reputacji
- 0
Ja miałem okazję w zeszłym roku mieszkać między miejscowościami Sasino i Ciekocino, na łące, w lesie, trochę daleko od morza, jednakoż jednego mi z pewnością nie brakowało. Świętego spokoju.
Z negatywnych doświadczeń tego miejsca mogę tylko powiedzieć, że nawet miejscowi nie wiedzieli jak jeżdzą tamtejsze pksy, a rozkłady jazdy różniły się i co gorsza żaden nie był dobry :-).
W tym roku chętnie spędziłbym wakacje na jakiś praktykach, jednakoż firmy raczej chcą 3,4,5 rok studiów a ja na drugim.
-
13-05-06, 21:59 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
15-05-06, 21:23 #5
- Siła Reputacji
- 0
-
15-05-06, 21:34 #6
- Siła Reputacji
- 0
W momencie jak będę się ewakuowałz kraju w kierunku Skandynawii liczę na pomoc rodziny Zych :mrgreen:
Co do planów wakacyjno urlopowych - najpierw sesja, potem praktyki zawodowe, potem sprawozdanie z praktyki i jej obrona (sic!) a potem upragniony wyjazd z lepszą połową w góry do dzikiego buszu z dala od ludzi, techniki (tylko cyfrak i komórka na wszelki wypadek) i blisko wszystkiego co dzikie i piękne. Jak będę miał chwilkę to wrzucę fotki z długiego weekendu do galerii - pokrytykujecie sobiue troszkę :twisted:
-
15-05-06, 22:47 #7
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)