Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23
-
13-05-06, 11:43 #1
- Siła Reputacji
- 0
[WAKACJE] Hotele, hostele, motele, noclegi, schroniska
W ostatnim czasie byłem w Warszawie.
Może to nie idealne miejsce na wakacje, ale spędziłem tam miły weekend, poznając stolicę.
Zatrzymałem się w Hostelu Kanonia. Miejsce położone na Starym Mieście, bardzo urokliwie.
Pokoje bez łazienek. Łazienka i wc wspóle. Miła, sympatyczna i młoda ekipa zarządzająca. Wejście do obiektu całą dobę monitorowane przez recepcjonistę. Wspólna, duża kuchnia ze wszystkim co potrzebne.
Pokoje odnowione, czysto.
Ceny rozsądne.
Było nam tam bardzo dobrze, miło i sympatycznie.
Gdybym miał znowu się gdzieś zatrzymać w Warszawie - wybrałbym ponownie Kanonię.
POLECAM!
Hostel "Kanonia".
ul. Jezuicka 2
00-281 Warszawa
hostel[ad]kanonia.pl
tel. +48 (22) 635 06 76 lub +48 (22) 887 65 60Ostatnio edytowane przez wolf ; 09-04-15 o 09:11
-
13-05-06, 11:58 #2
- Siła Reputacji
- 0
Nawet nie wiedziałem, że jest tam taki mały hotelik... i to 10 minut na piechotę ode mnie. (2 KM)
W pobliżu płynie jakże czysta królowa naszych rzek.
Widzę, że mają wypożyczalnię rowerów, czasami robię wypad rowerowy na starówkę, z tej perspektywy można zaliczyć wszystkie uliczki. (piesze spacery mnie nie rajcują).
-
18-03-11, 09:32 #3
- Siła Reputacji
- 0
Była świetnie ! a najważniejsze ze blisko do jeziora, cieplutko, ludzie mili, kuchnia regionalna jest super!
Szkoda ze nie moge pojechać tam na week majowyOstatnio edytowane przez wolf ; 09-04-15 o 09:11
-
18-03-11, 11:18 #4
- Siła Reputacji
- 0
Może jestem wygodnicka, ale ja zawsze wybieram pokoje z łazienkami. Byłam raz w Krakowie, gdzie była 1 łazienka na 3 pokoje. Więcej tego nie popełnię. 1 pokój był pusty, w drugim były 2 panie. Masakra. 1 czekała na korytarzu jak wydę z łazienki żeby się zapytać jak dotrzeć w dane miejcse. Pełno włosów na umywalce. Użyte, położone nie spłukane nawet. A do domu wróciłam z infekcją :zlosnik:
-
26-01-12, 20:47 #5
- Siła Reputacji
- 0
Może przyda się komuś aplikacja na iPada "About Polska"? To przewodnik po Polsce dla obcokrajowców. Jest za free.
-
12-10-12, 21:00 #6WitkaGość
Odp: [WAKACJE] Hotele, hostele, motele, noclegi, schroniska
Ja też należę raczej do wygodnickich, ale łazienka w pokoju nie jest dla mnie super mega niezbędna, jak miejsce fajne i w ciekawym mieście, to się obejdę. We Wrocku ostatnio zaliczyłam przyzwoity hostel centrum - bez łazienki akurat, ale byłam na imprezie więc mi nie robiło
Ostatnio edytowane przez wolf ; 09-04-15 o 09:11
-
24-10-12, 11:14 #7
- Siła Reputacji
- 0
A ja właśnie piszę do was z hotelu STOK w Wiśle i to jest naprawdę przyjemne miejsce. Polecam! Miła, profesjonalna obsługa, czysto i wszystko jest odnowione. Ponadto różne atrakcje, jak SPA albo grill - czuje się tu wspaniale, hotel utrzymuje wysoki standard - czyż to nie ważne dla wszystkich ludzi odwiedzających takie miejsca?
Jeszcze dla osób mniej wymagających i kochających Bieszczady polecam noclegi na Piotrowej Polanie w Wetlinie. Właściciel jest nietuzinkowym człowiekiem, który dba o dobrą atmosferę. Są tak naprawdę 2 opcje do wyboru - albo pole namiotowe (na zimę to nie bardzo :P), albo domki albo hotel. Co prawda w hotelu nie spałam, ale korzystając z innych atrakcji Piotrowej Polany mogę zaręczyć, że na 100% jest po co tam jechać)))
-
17-01-13, 22:41 #8
- Siła Reputacji
- 0
Cześć Kochani
planuje już wyjazd na wakacje 2013. Po zastanowieniu padło na Zakopane. Przez kilka godzin szukałem noclegów i udało się mi je znaleźć na dobrej stronie którą mogę polecić wszystkim którzy wybierają się do Zakopanego ta strona to:
(spam)
Polecam Tomek
A teraz to już się zastanawiam co będzie w 2 tygodniu wakacji ? co wybrać? Czy tez góry?
czekam na jakieś fajne propozycje myślałem o Alpach?
możecie cos polecić
DziękujeOstatnio edytowane przez wolf ; 09-04-15 o 09:11
-
13-02-13, 21:11 #9MisiaGość
Ja wakacje spędziłam trochę dalej. Przeczytałam wiele fajnych informacji o Tunezji: http://www.etunezja.pl i dlatego postanowiłam tam pojechać. Naprawdę świetnie spędziłam czas. Opaliłam się, odpoczęłam, czego chcieć więcej
-
21-04-13, 23:32 #10
- Siła Reputacji
- 0
polecam ciekawa strone z ofertami last minute wiec szybko i tanio znajdziecie sie tam gdzie chcecie
Ostatnio edytowane przez wolf ; 09-04-15 o 09:12
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)