Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48
  1. #11
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    October 05
    Postów
    612
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Cytat Napisał krYsti
    Ten Interii jakoś kretyńsko się nazywa, ale z tego co wiem, oba obsługują protokół GG.
    Stefan :P
    Z tych programów to zobacze Kopete.

  2. #12
    Obserwator
    Dołączył
    June 06
    Postów
    92
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Zainstalowalem tlena ... ze jestem uzytkownikiem Orange to ma on duzo fajnych finkcji ... zainstaloiwałem wtyczke: .sms eX 4.8.0 i o co chodzi a no o to że wtyczka nie trzyma ustawień , nie da się dodać ... nowych bramek ... a jak zrestartuje tlena to wszytko wraca do poczatkowcyh ustawien ... w tej wtyczce rzecz jasa wie ktos o co kaman ??
    i znacie jakies ciekawe wtyczki ? do tlena spodobal mi sie

  3. #13
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    October 05
    Postów
    612
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    ---------- 00:23 20.08.2006 ----------

    Cytat Napisał film 9 kompania
    Był w epoce odrodzenia malarz, Michał Anioł.
    Spytali go, jak tworzy swoje rzeźby.
    To proste. Biorę kamień i usuwam wszystko, co zbędne.
    Piękno jest wtedy, gdy nie ma niczego zbędnego.
    Żadnych bajerów.
    Kopete jest idealne.

    ---------- 00:25 ----------

    i znacie jakies ciekawe wtyczki ? do tlena spodobal mi sie
    http://ekipa.tlen.pl

  4. #14

  5. #15
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    December 05
    Postów
    2,236
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Cytat Napisał Franio
    w telnie (…) też deerwującym jest wylatujące okienko jak ktoś do Ciebie pisze ... zdazyło mi się że np pisałem coś do kogoś , a tu ci pech poleciało do kogo innego tylko dlatego ze wywaliło kogoś mi na pulpit hmmm...
    W Tlenie da się to ustawić, nowe okna otwierają się w tle.
    Niestety, ja mam właśnie taki problem z Mirandą i tu nie wiem, jak to rozwiązać. Miał ktoś taki problem? A że Miranda ściąga mi również RSSy, to nowe okna wyskakują mi dość często.
    Poza tym Mirandę polecam, zwłaszcza na słabsze kompy.

  6. #16
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    December 05
    Postów
    758
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Ja ostatnio zrezygnowałem z tlena na rzecz gaima. Pięknie mi wszystko śmiga (na windzie i linuksie), brakuje mi tylko zawiajania opisów i wysyłania smsów. Ma także wiele wtyczek. Oryginalnie nie ma na starcie obsługi tlena ale jest od tego wtyczka Ale polecam wersję beta bo ma kilka ulepszeń których wersja stabilna nie ma.

  7. #17
    Obserwator
    Dołączył
    February 04
    Postów
    826
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Cytat Napisał Jurgi
    W Tlenie da się to ustawić, nowe okna otwierają się w tle.
    Albo wcale. ja miałem program tak ustawiony, że pojawiał mi się dymek o nowej wiadomości, a nic mi na ekran nie wyskakiwało.

    Panowie od Linuksów, powiedzcie mi tylko czy Gaim lub Kopete pamiętają ostatni używany status? Bo któryś z komunikatorów linuksowych pamiętam, że strasznie mnie kiedyś wkurzał, bo zanim się dobrze włączył, to już miał status "dostępny", mimo, że wcale go nie chciałem. Zanim zmieniłem na "ukryty", to już ze 20 wiadomości zdążyło przyjść. Wszystkie: "ooo, dobrze, że jesteś, bo mam problem z komputerem". Jeżeli w ogóle korzystam z sieci GG, to przez Kadu, ale tak z ciekawości pytam

    Cytat Napisał Jurgi
    Niestety, ja mam właśnie taki problem z Mirandą i tu nie wiem, jak to rozwiązać. Miał ktoś taki problem?
    Niestety zbyt dawno używałem Mirandy, ale z tego co pamiętam, to mi nic na ekran nie wyskakiwało. Wprost przeciwnie - jak nie gapiłem się w ikonę w tacce systemowej, to nie wiedziałem, że ktoś do mnie napisał. Czasem zanim zauważyłem, że ikona mnienia wygląd, mijało sporo czasu.

  8. #18
    Obserwator
    Dołączył
    June 06
    Postów
    92
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Cytat Napisał krYsti
    Cytat Napisał Jurgi
    W Tlenie da się to ustawić, nowe okna otwierają się w tle.
    Albo wcale. ja miałem program tak ustawiony, że pojawiał mi się dymek o nowej wiadomości, a nic mi na ekran nie wyskakiwało.
    A czy mogę prosić o pomoc w tej kwestii ? ... Bo jakoś mało obezanany jestem hmmm ... i nie wiem jak to zrobić a jak by był ten dymek to bym pozostał przy Tlenie.

  9. #19
    Obserwator
    Dołączył
    February 04
    Postów
    826
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    A bo to ja teraz pamiętam takie rzeczy... Nie mam tlena na kompie od... hmmm... nawet nie pamiętam od kiedy. Z półtora roku będzie, czyli jakieś 2 lata, jak go ostatnio konfigurowałem.

  10. #20
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    December 05
    Postów
    758
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    A czy mogę prosić o pomoc w tej kwestii ? Smile ... Bo jakoś mało obezanany jestem hmmm ... i nie wiem jak to zrobić a jak by był ten dymek to bym pozostał przy Tlenie.
    Wchodzisz w Ustawienia Programu->Interfejs->Rozmowa i tu masz opcje do zaznaczenia Pokaż ikonkę na pasku systemowym a niżej Pokazuj zminimalizowane na pasku zadań.
    Cytat Napisał krYsti
    Panowie od Linuksów, powiedzcie mi tylko czy Gaim lub Kopete pamiętają ostatni używany status? Bo któryś z komunikatorów linuksowych pamiętam, że strasznie mnie kiedyś wkurzał, bo zanim się dobrze włączył, to już miał status "dostępny", mimo, że wcale go nie chciałem. Zanim zmieniłem na "ukryty", to już ze 20 wiadomości zdążyło przyjść. Wszystkie: "ooo, dobrze, że jesteś, bo mam problem z komputerem". Smile Jeżeli w ogóle korzystam z sieci GG, to przez Kadu, ale tak z ciekawości pytam Smile
    Gaim nie pamięta ostatnich statusów, pamięta ostatni opis, a co do Kopete to nie wiem bo nie używam.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Alternatywa dla MS Project
    By tomasz rakoczy in forum OPROGRAMOWANIE
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 27-04-07, 21:37
  2. Jaki komunikator?
    By in forum OPROGRAMOWANIE
    Odpowiedzi: 36
    Ostatni post / autor: 14-05-06, 19:15
  3. Komunikator Sonork
    By WebLion in forum OPROGRAMOWANIE
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 10-01-06, 15:35
  4. [Alternatywa dla] WebIt!
    By Nimitz in forum OPROGRAMOWANIE
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 05-07-05, 14:23
  5. Nowy komunikator - hapi.pl
    By margas in forum OPROGRAMOWANIE
    Odpowiedzi: 24
    Ostatni post / autor: 23-03-05, 09:56

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer