Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34
Temat: sposób na zaczepiaczy...
-
27-08-06, 21:08 #1
- Siła Reputacji
- 0
-
27-08-06, 21:15 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
27-08-06, 22:57 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
27-08-06, 22:58 #4
-
28-08-06, 14:35 #5
- Siła Reputacji
- 0
Co za ludzie :/ W ogłle Siriah to co z ciebie za rodzic. Pierwsze zostawiasz malucha na gg a potem masz pretensje, źe ktoś się do źony odezwał. Moźe wymagasz od tego usera, źeby był wrłźką? Być moźe po prostu zawiodła jego szklana kula więc moźe o pedofilię powinieneś oskarźyć producenta :lol:
Po prostu lekko aspołeczny jesteś i nie powinieneś moim zdaniem korzystać z czatłw i tego komunikatora (albo zabronić źonie). Skoro chcesz się oddzielić murem od reszty uźytkownikłw to zainstaluj sobie/jej MSN-a czy ICQ - wtedy sobie wyfiltrujesz kaźdego nieznajomego i będziesz młgł sobie zostawiać malucha źeby posyłał obrazki znajomym.
podejrzewam - moźna to podciągnąć pod pedofilskie zaczepki
DISCLAIMER: Jakby co to od razu piszę, źe nie chcę się z userem o nicku Siriah umłwić - tak na przyszłość, gdyby się okazało źe to jednak dwłipłłlatek pisał tego posta a prawnik skończył juź z tym gościem z gg i mu się teraz nudzio_glowie: Swoją drogą to masz genialne dziecko skoro w takim wieku umie juź czytać i pisać!
a wystarczyłoby wprowadzić autoryzację... Ciekawe kiedy panowie z Padu-Padu wpadną na ten genialny pomysł...
Ja organiczam się do ignora....
-
28-08-06, 14:40 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
28-08-06, 15:42 #7
- Siła Reputacji
- 0
olaboga.... r-mi... Co Ty si stru czym, czy po prostu humor nie dopisuje? :?
Powyszy wtek zaoyem tako typowo humorystyczny, a Ty w dowcipie o babie z ab na gowie doszukujesz si filozoficznych treci i wytumaczenia sensu ycia...
Nie bardzo jestem w stanie znale miejsce gdzie zachowaem si jak osio. Nie bardzo te rozumiem Twoje oburzenie.
Wic jeszcze raz - tym razem wyo sytuacj, bo moe po prostu trzeba duo prostszym jzykiem do Ciebie pisa.
Kamil siedzia sobie przed kompem i pyta sobie kolorowanki na www.minimini.pl. Podejrzewam, e zaczo mu co miga wic klikn. Otworzyo si okienko z obrazkami(podpowied Okienko GG), wic sobie poklika w buki i inne obrazeczki. W midzyczasie podszedem do kompa ja i zobaczyem, e Kami wysya do kogo emotki. To sobie wymyliem sposb na:
a) podniesienie cinienia kolece dnemu wrae w zwizku z korzystaniem z netu;
b) pozbycie si typka skutecznie, bez potrzeby uywania "ignore";
c) dostarczenie sobie (i Wam) kilku umiechw (nie dotyczy Ciebie r-mi, jak widz);
d) poprzez umieszczenie tutaj - udostpnienie jego nr GG, wszelkiej maci niewyytym kobietkom, ktre chc pogada z mucho via GG.
Pomys zrealizowaem metodami wyej opisanymi. A e bubkom bez poczucia humoru si to nie podoba - trudno. Nigdy si nie dogodzi wszystkim.
Napisał r-mi
Napisał r-mi
Napisał r-mi
Ja tam jestem z tego dumny, chocia nigdzie si jeszcze tym nie chwaliem... Do rzeczy jednak - po raz drugi Ci to powiem - nie chodzio o to czy dzieciak umie czyta, czy nie. Chodzio o humorystyczny sposb pozbycia si natrta. Wg. mnie - zadziaa 100%.
Napisał r-mi
-
28-08-06, 16:25 #8
- Siła Reputacji
- 0
-
28-08-06, 16:43 #9
-
28-08-06, 16:53 #10
- Mieszka w
- Olsztyn
- Siła Reputacji
- 0
Napisał konkordpl
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)