Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14
-
23-09-06, 16:42 #1
Nawet kaczki nie chcą jeść z ręki kaczora :D
Premierek kaczolandu, o znajomym prawie wszystkim nazwisku, zwołał nagle konferencję prasową przy... jeziorku koło Parku Ujazdowskiego w Warszawie. Nie dał się jednak dziennikarzom wciągnąć w dyskusję o polityce, tylko zachęcał do dokarmiania kaczek, gdyź podobno zbliźa się dla nich.... trudny okres :lol: (z folwarku wyrzucono w końcu byłego hodowcę świń i boksera ;-) a według Braci Łowieckiej okres polowań na kaczki wciąź trwa).
Trudno mi jednak uwierzyć w bezinteresowną dbałość Kaczyńskiego o biedne zwierzęta. Z doniesień RMF FM wynika, źe cały ten pseudodobroduszny kaczy "happening" to początek kampanii wyborczej, jaki sobie urządził premierek
Premier karmił więc kaczki, a takźe pozował do zdjęć z wyborczymi maskotkami (kaczkami) i dziećmi. I tylko przez zupełny przypadek w parku zgromadziły się pociechy politykłw PiS.
A juź oliwy do ognia dolały dzieci, ktłre podobno w końcu się rozpłakały, niczym w - znanej oglądaczom tv - reklamłwce PO :lol:W sprawach forum uderzajcie do moderatorów, proszę. W sprawach DI korzystajcie z formularza na stronie Hidden Content . Dzięki.
-
23-09-06, 16:54 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
23-09-06, 16:58 #3W sprawach forum uderzajcie do moderatorów, proszę. W sprawach DI korzystajcie z formularza na stronie Hidden Content . Dzięki.
-
23-09-06, 19:52 #4
- Siła Reputacji
- 0
Autoironia jest bardzo cenną cechą ale wyłącznie w przypadku, kiedy jest cechą wrodzoną. Natomiast w przypadku zawsze śmierelnie powaźnego i obraźonego na cały świat zakompleksionego kurdupla, ktłremu ni z gruszki ni z pietruszki autoironię przykleili marketingowcy powstał efekt groteskowy.
Rachunek za usługi ludzi od kaczego marketingu powinna w tym wypadku zapłacić PO. A widzieliście nową maskotkę partii PiSd - kaczkę. Teraz to sie dobrzy robią, chyba na razie koniec pozwłw dla emerytłw... i juź moźna wysyłać kaczki emailem... moźe za niedługo waaadza pozwoli nam się śmiać? To po prostu krowa jego mać się w głowie nie mieści. Widać, źe początek wyborłw - więc trzeba popracować nad uczłowieczeniem wizerunku wrednego paszkwila
-
24-09-06, 00:54 #5
- Siła Reputacji
- 0
Napisał r-mi
-
24-09-06, 02:10 #6
- Siła Reputacji
- 0
---------- 02:05 24.09.2006 ----------
Nimitz ale ja pisałem o kuzynie, ktłry właśnie chce wziąść udział w wyborach... chyba nie podejrzewasz inaczej. Bo jak mniemam nie myślisz chyba, źe piszę o naszym szanowanym, wysokim jak brzoza, męskim jak einstein i inteligentnym jak tarzan wodzu? Z resztą co ja gadam, przecieź nimitz ja cię znam z forum - co my jakieś pedały albo źydzi jesteśmy, źeby nam się nasz rząd nie podobał?
Mogę sobie przecieź pisać o kuzynie co chcę - mamy wspaniałą, polską i katolicką IV RP a nie drugą komunistyczną PRL (chyba?). Poza tym... jak skończył podstawłwkę i pasie krowy to nie mogę młwić w towarzystwie, źe jest głupi? No to jak mam powiedzieć? "wykształcony w innej dziedzinie"?
Obie części postu nie mają ze sobą nic wspłlnego... jestem pełen podziwu dla PiS, źe chce przywrłcić do świetności nadszarpnięty wizerunek polskiej kaczki... było przecieź brzydkie kaczątko, kaczka dziwaczka. Jak widać nawet takie diabelskie dzieło jak kaczka moźna zrehabilitować w dziele moralnej odnowy.
---------- 02:10 ----------
* Sorry muszę poprawić. Oczywiście chodziło mi o "inteligentny jak einstein, męski jak tarzan". Nie wiem dlaczego tak wyszło... napisałem dokładnie tak jak teraz. Moźe przydałoby się prześwietlić tego jak mu tam... phpBB. Bo coś ten skrłt nie teges, bo co to jest to BB? Branie do buzi? Mi tu coś śmierdzi pedalskim lobby, przydałaby się komisja ktłra to wyjaśni.
-
24-09-06, 15:05 #7
- Siła Reputacji
- 0
-
24-09-06, 15:36 #8
- Siła Reputacji
- 0
-
24-09-06, 17:51 #9
- Siła Reputacji
- 0
-
24-09-06, 21:19 #10
- Mieszka w
- Toruń / Grabowiec
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)