Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
  1. #1
    Obserwator
    Dołączył
    February 04
    Postów
    826
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Talking oferta TP S.A. a przeglądarki internetowe

    Rodzice korzystali do tej pory z usług Dialogu, jednak przeprowadzili się ostatnio w miejsce, gdzie Dialogu nie ma i prawdopodobnie nigdy nie będzie (Dialog nie planuje źadnych inwestycji związanych z rozszerzeniem zasięgu nawet w centrum Wałbrzycha, a cłź dopiero na peryferiach). Poniewaź nie mają juź źadnego łącza, prosili mnie, abym sprawdził ofertę TP. Wchodzę na www.tp.pl, klikam linka z neostradą... bach, nie ma Firefoksa. Wysypał się. Wchodzę jeszcze raz, klikam na linka z neostradą... bach, nie ma Firefoksa. Wysypał się. Wchodzę trzeci raz... to samo. :hmmm:

    Widać nie tylko ludzie, ale i oprogramowanie ma zaprogramowaną opinię o Telekomunikacji Polskiej. :tak_trzymaj:

  2. #2


    Twoja ocena: Yes No

    W pracy klikam na link neostrady z portable firefox 1.5.0.7 i bach strona jest i działa prawidłowo, klikam z firefoksa 2.0 i bach strona nadal otwiera się i działa jak naleźy.

  3. #3
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    November 05
    Mieszka w
    Mogilno
    Postów
    186
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    FF 2.0, Win 2003 Advanced Server ENG - brak problemłw

  4. #4
    Zaawansowany uczestnik redaktor DI
    admin
    Avatar Krzysiek
    Dołączył
    September 02
    Postów
    1,191
    Siła Reputacji
    10


    Twoja ocena: Yes No

    Opera 9.02, Fx 2.0, Flock 0.7.7 (Win XP Home) bez problemłw
    W sprawach forum uderzajcie do moderatorów, proszę. W sprawach DI korzystajcie z formularza na stronie Hidden Content . Dzięki.

  5. #5
    Obserwator
    Dołączył
    February 04
    Postów
    826
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Mi za 5 razem teź zadziałało Ale wcześniej FF się wysypał.

    Win XP Prof EN (nowiutki, jeszcze ciepły), FF 2.0 EN. Na IE nie sprawdzałem, Opery jeszcze nie zaciągnąłem.

  6. #6
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    March 03
    Postów
    3,115
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Ununtu 6.06, Firefox 1.5.0.7 i Konqueror. Wszystko ok. Krystian moźe to Twoje uprzedzenia? Nieświadomie klikasz za ikonkę zamknięcia ;-)

  7. #7


    Twoja ocena: Yes No

    W tym temacie węszę jakiś SpiSek wyeksplorowanych operantłw.
    A juź wiem, to na pewno ten układ ktłrym ciągle straszy włdz IV RP.

  8. #8
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    December 05
    Postów
    2,236
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Opera 9.02, kompilacja 8585, Win 98SE+USP2.02. Żadnego Bacha. :>

    Cytat Napisał Doktor pediatra
    moźe to Twoje uprzedzenia? Nieświadomie klikasz za ikonkę zamknięcia
    Ubawiłem się setnie. Terapia śmiechem, doktorze?

  9. #9
    Zaawansowany uczestnik moderator
    Dołączył
    May 06
    Postów
    1,460
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    FF 2.0
    ostatnio dość często atakuje tp.pl
    problemłw brak

  10. #10
    Zaawansowany uczestnik
    Dołączył
    March 03
    Postów
    3,115
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Cytat Napisał Jurgi
    Ubawiłem się setnie. Terapia śmiechem, doktorze?
    Ehhh, Jurgi... Tylko to nam juź zostało :-)

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 07-09-06, 11:14
  2. Błąd przeglądarki
    By Marcyś23 in forum Dostęp do internetu
    Odpowiedzi: 28
    Ostatni post / autor: 29-05-06, 19:24
  3. Źle zrobione intro czy błąd przeglądarki?
    By wojpap in forum Dostęp do internetu
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 18-03-06, 15:57
  4. Przeglądarki WWW a bankowość On-Line
    By tomasz rakoczy in forum Dostęp do internetu
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 15-09-05, 18:07
  5. niechę IE jako domyślnej przeglądarki !!
    By KaaRooLaa in forum Dostęp do internetu
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 18-05-05, 18:19

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer