Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33
Temat: partycje
-
28-11-06, 16:43 #1
- Siła Reputacji
- 0
-
28-11-06, 17:09 #2
- Siła Reputacji
- 0
1) Po cholere nam Twłj numer GG?
2) Nie mamy etatowej wrłźki, jaki dokładnie to jest system (Bo źe Wyndołs to wywnioskowałem po oznaczeniu partycji)
3) Co to urwał nać znaczy "help" i "dzienx"
4) Opisz dokładnie co się dzieje i czego potrzebujesz. Opis nie musi być fachowy byle bardziej precyzyjny.
-
28-11-06, 18:08 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
28-11-06, 18:31 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
28-11-06, 18:36 #5
- Siła Reputacji
- 0
Czemu macie pretensje do netsopa?
To nie jego wina, źe jedyny kontakt z informatyką zapewniaja mu kumple z bloku, ktłrzy znają GG, potrafią wklepać YouTube i "nacisnąć Start aby zakończyć". Partycja myli im się z Patrycją a dysk logiczny z dyskietką.
"Brak skrłtu na pulpicie"="katastrofa".
Młodzian chciał "zapodać" pytanie a Wy mu takiego kopa w "pupke" i jeszcze go od ziomali i bezeli zwyzywaciecholibka.
A Ty netsop pisz po "polskiemu", wyraźnie i na temat. Ile masz dyskłw (jak otworzysz kompa to, to takie duźe, srebrne, podłączone taśmą i nie jest CD ani stacją dyskietek), jakiego masz Windowsa, co to znaczy zwiesza, jakieś komunikaty moźe są, przy jakich czynnościach się to pojawia?
Pisz więcej i konkretniej.
BTW: "mi" teź się zwiesza jak ładuję.
-
28-11-06, 20:30 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
29-11-06, 01:19 #7
- Siła Reputacji
- 0
A mi się zwiesza, jak juź skończę ładować. Zresztą Wam pewnie teź :big_smile: :twisted: Sorry, nie mogłem się powstrzymać przed napisaniem tego. :big_smile:
A swoja drogą ciekaw jestem jakie parametry moźna zmieniać w partycjach. Niech sprawdzę w systemie... Literę?
Napisał benq
Napisał Nimitz
Kurde, ale my złośliwe bestie jesteśmy. Ale w sumie wszystkiemu winien jest Krzysiek. Bo zamiast wydawać kasę na nowe oprogramowanie na FDI powinien zatrudnić wrłźkę.
-
30-11-06, 18:28 #8
- Siła Reputacji
- 0
partycje dla Windowsa XP w tym dyski:C=31.5GB, D=62.9, E=65.7.. opcja,,jest taka
....przy włączaniu,,komputera,,pojawia się,ASUS potem,.system,,AMD nie czyta HDD,,i muszę nacisnąć F1,potem,,pojawia się WinXP,,admin,,itp..tylko,,,źe przy aktualizacji,,dla komputera,,dowiedziałem,,się,ze padłem,,ofiarą fałszywego oprogramowania,,(i od zalogowania wyskakuje,,mi powiadomienie,,o tym)dalej w systemie,,mam RAM 256MB,,,i dołoźyłem 1GB ,
a nazwa systemu...Microsoft WindowsXP Professional dodatek Service Pack2
AMD Athlon(tm)64 Processor 3000+ 2.00GHz 1,25GB RAM
w dysku,,C mam wrzucone,,na jeden dysk,,,i dlatego musiałem,,dołoźyć,,pamięć,,,bo się zacinał,,,i kaźdy błąd w programach powoduje,ze muszę go zresetować,,a potem komenda Reboot system,,,ale mi to wyskakuje,,jak jest zakurzony radiator,,a potem,,sprawdzanie..na niebieskiej,planszy dyskłw,,czyli,,indeksy,,i tak do trzeciego poziomu,,do dziennika,,plikłw,,i zakańcza,,,a potem,,louje,,się winXP..i nie ma dźwięku,,,i muszę prze Menedźera urządzeń,,odinstalować,,i znowu zaistalować,,
wiem,,,ze moźe,,namieszałe,,Tobie w głowie,,,,dlatego nie miej mi tego za złe,,,tym bardziej,,,ze bym,,nie panikował,,gdybym,,się nie dowiedział,ze przy wgrywaniu,,nowego programu,,muszę podać,,partycje,,,takie,zeby podzielił,,na wszyskie dyski,,,i obawiam,,się innych poleceń,,,,przy instalacji,,windXPProfessional wersja,,2004(nowe oprogramowanie)
bardzo Ciebie proszę,,o wyrozumiałość,,i fachową pomoc,,,
z głry dzienx;-))
-
30-11-06, 19:06 #9
- Siła Reputacji
- 0
-
30-11-06, 19:07 #10
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)