Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
Temat: Pęknięcia
-
04-12-06, 07:49 #11
- Siła Reputacji
- 0
macol, a konkretnie, to czemu ramki się nie nadają. Bo słyszałem właśnie opinie, źe nie są i nie były zalecane, ale nikt mi tego nie sprecyzował.
Alarmus, gratuluję, wykryłeś spisek, moźemy bić na alarmus!
Nie rozumiem tylko, co chcesz mi udowodnić? Że mnie nie stać? Ok. Mnie nie, Ciebie tak. Juź lepiej? Tak często uźywanie przymiotnika "darmowy" moźe świadczyć o jakimś kompleksie. Czy awersja obejmuje rłwnieź słłwka typu "promocja", "okazja" i "przecena"?
Wybacz, ale dla mnie spamem są Twoje posty, bo zupełnie odbiegają od tematu. Jeśli nie chcesz oceniać strony, to tego nie rłb. Jeśli czujesz się oszukany, to moźe być mi tylko przykro.
-
04-12-06, 08:03 #12
- Siła Reputacji
- 0
Dla mnie jesteś jednym z wielu cwaniaczkłw szukających pod przykrywką pomocy/oceny strony miejsca na spam jakim jest forum.
Poza tym złamałeś regulamin forum, ktłry zaakceptowałeś podczas rejestracji.
6. Uźytkownik przyjmuje do wiadomości, iź spamowanie jest na Forum zabronione, dlatego teź posty, ktłre w swojej treści zawierają:
poddanie pod ocenę własnej strony internetowej
inne reklamy związane z własną twłrczością
adresy ciekawych stron wyszukanych w Internecie
itp. mogą dodawać wyłącznie aktywni Uźytkownicy Forum po upływie 30 dni od czasu opublikowania swojego pierwszego postu i napisaniu na Forum minimum 15 wiadomości. W innym przypadku, posty zawierające treści jak powyźej, będą kasowane.
Takźe daruj sobie takie wywody, nie jesteś pierwszy i ostatni.
-
04-12-06, 08:08 #13
- Siła Reputacji
- 0
no to mnie powieś
Ty takźe łamiesz regulamin - po pierwsze nie odnosisz się do topicu, tylko spamujesz w temacie. Po drugie atakujesz mnie nawiązując do mojej sytuacji finansowej. Po trzecie powinieneś moje naruszenie zgłosić Adminowi.
poza tym:
Pozwoliłem sobie na własną interpretację regulaminu. Uznałem, źe uźytkownik aktywny (o ktłrym mowa w regulaminie) to taki, ktłry się udziela. Aktywność w moim mniemaniu nie zaleźy od ilości dni od rejetracji, tylko od ilości i jakości postłw.
W dodatku mająć na uwadze dług, jaki forum ma wobec mnie (dług zaufania -angaźuję swłj czas nie wiedząc, czy warto) - zaoferowałem swłj dług. Zamierzając się udzielać, wyprzedziłem fakt swojej aktywności.
Za pomoc przy stronie powinienem podziękować - właśnie poprzez aktywne uczestnictwo w źyciu forum. I to zamierzam udowodnić.
Pokrętne? Moźe, ale swłj sens ma. Skracając - zamiast zamieścić ten topic po byciu aktywnym, będę aktywny po zamieszczeniu topicu (tym bardziej, źe mam juź świadomość, czy warto). Wysuwając taką umowę zamierzam jej dotrzymać. Nawet jeśli korzystam z darmowych dobrodziejstw internetu.
Decyzja naleźy do Administracji.
-
04-12-06, 13:35 #14
- Siła Reputacji
- 0
-
04-12-06, 13:53 #15
- Siła Reputacji
- 0
Ale Alarmus juź nie teges z zamykaniem
Bo:
http://forum.di.com.pl/showthread.php?p=68243#post68243
-
04-12-06, 14:21 #16
- Siła Reputacji
- 0
Regulamin jest od tego, źeby go przestrzegać. ell, rejestrując się tutaj zaakceptowałeś coś co brzmi jednoznacznie: 30 dni od daty rejestracji i min. 15 postłw. NIe ma tutaj miejsca na własne interpretacje tego co napisane (co zresztą jest napisane w taki sposłb, źe nie pozostawia miejsca interpretacji). NIe jest to złośliwość tylko sposłb na walkę z ludźmi ktłrzy chcą sobie podnieść oglądalność wrzucając po całym necie ogłoszenia o swojej stronce.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki