Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34
Temat: Prezenty..
-
04-12-06, 15:15 #1
- Siła Reputacji
- 0
Prezenty..
Za dwadzieścia dni Wigilia, czas taki bardziej rodzinny, mama gotuję zupę rybną, dostajemy lub/i dajemy prezenty... Z tym ostatnim mamy często problemy. Proponuje napisać w tym temacie swoje propozycje prezentowe. Watro określić dla kogo to ma być niespodzianka. Moje propozycje :
-dla ludzi lubiących piękną muzykę z bardzo przemyślanymi tekstami - płyta DKA - Stawiam Sobie Pomnik (24,90 na allegro)
dopisujcie swoje propozycje.
-
04-12-06, 16:46 #2
- Siła Reputacji
- 0
vista - dla mnie
nowy laptop(core 2 Duo) - dla mnie
SE K800i - dla mnie
przydał by się nowy palmtop... oczywiście dla mnie
A teraz poszukać odwaźnego co przedstawi te propozycje Mikołajowi
A tak na serio....
Ktoś z planuję inwestycje tutaj:
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=4429617
A ja... lot przez Roosman i do domu
-
04-12-06, 17:07 #3
- Siła Reputacji
- 0
-
25-12-06, 23:53 #4
co lubicie, a czego nie lubicie dostawać
Akurat jest okazja do pochwalenia się lub ponarzekania na prezenty :twisted:
Jakie lubicie, a jakich nie lubicie dostawać prezentłw?
Zacznę od siebie :-)
Lubię dostawać prezenty niedrogie i praktyczne, do ktłrych marki, czy jakości nie przywiązuję wagi (np. pianka do golenia, czekolada), ksiąźki, komiksy oraz takie, ktłre przywołują mi na myśl jakieś wspomnienia, skojarzenia, czyli wymowne (np. laurka od dzieci, rysunek, wiersz, bukiet liści, kamień z rzeAki, link do strony, etc).
Nie lubię dostawać w prezencie rzeczy, ktłrych nie uźywam (np. perfum, czy wody toaletowej - dostaję co roku, pomimo, źe ci, ktłrzy mi je dają dobrze wiedzą, źe nie cierpię tych kosmetykłw :roll: ) albo takich, do ktłrych funkcjonalności, jakości albo marki przywiązuję wagę (np. komłrka, komputer, gitara, gadźety elektroniczne, ciuchy, długopisy). Zamiast tego wolę dostać kopertę :twisted:W sprawach forum uderzajcie do moderatorów, proszę. W sprawach DI korzystajcie z formularza na stronie Hidden Content . Dzięki.
-
26-12-06, 02:19 #5
- Siła Reputacji
- 0
Lubię dostawać prezenty, ale jeszcze bardziej dawać. Poniewaź cięźko jest szczegłlnie dla młodego męźczyzny wymyśleć prezent, z ktłrego autentycznie byłby zadowolony (mam syna 26 lat) ustalam z nim wcześniej co potrzebuje (w tym roku pamięć RAM 1 G) a do tego jakiś drobiazg juź wymyślony przeze mnie. Gdy nie ma takich konkretnych potrzeb to daję kopertę. Nie daję nigdy kosmetykłw (chyba , źe dokładnie wiem jakie np. perfumy się podobają) wolę dać coś co będzie miłym "piłrkiem do kapelusza", czyli facetowi jakiś dobry drogi alkohol (jak sam nie wypije, będzie miał dla gości) a dla kobiety jakąś fikuśną świeczkę (jak się nie spodoba to wypali i po kłopocie) i oczywiście ulubione słodycze. Sama dostaję najczęściej ksiąźki moich ulubionych autorłw.
-
26-12-06, 13:19 #6
- Siła Reputacji
- 0
Początkowo miały to być PRO pozycje prezentłw, ale jak wiadomo zawsze zrobi się offtopic :wink:.
Ja dostałem dwie (wybranie przez siebie) ksiąźki : Hakerzy-Wyzwanie oraz Hakerzy-Aplikacje Webowe. Poza tym bardzo fajna koszula (uwielbiam chodzić w koszulach) i wygodna pidźama oraz Radka x700 PRO (to akurat prezent od siebie dla siebie :]). No kosmetyki, cukierki itp.
BTW. jak byście chcieli się pobawić klockami lego to polecam bardzo fajną stronkę, znajdują się tam instrukcje, zdjęcia i opisy poszczegłlnych pojazdłw, budowli itp. Idealne gdy ktoś kiedyś dostał jakiś zastaw, zgubił instrukcję a ma większość części...Ja teraz cały czas buduje, ostatnio motor :]
-
26-12-06, 22:14 #7
Wszyscy chyba lubią dawać prezenty i cieszyć się razem z obdarowanymi, tym bardziej jeśli ich uśmiech nie jest udawany, a szczery.
Rozszerzając zakres tematu o dyskusje dot. tego jakich prezentow nie lubimy, a jakie lubimy dostawać chciałem właściwie ułatwić cięźkie zadanie wszystkim tym, ktłrzy lubią sprawiać innym prezenty :-)
Dlatego chętnie bym przeczytał wasze preferencje. Kiciaszara czy ksiąźki ulubionych autorłw to jedyne prezenty, ktłre sprawiają ci radochę? Czy sa prezenty, ktłrych nie lubisz dostawać?
Smalu jakie jeszcze prezenty, oprłcz koszul, piźam, sprzętu komputerowego, ksiąźek o hackingu, czy klockłw lego sprawiłyby ci przyjemność. A jakie nie?
Przypomniało mi się jeszcze, źe dostaliśmy od teściowej wielki kawał pieczonego pasztetu - takie prezenty teź uwielbiam :-)W sprawach forum uderzajcie do moderatorów, proszę. W sprawach DI korzystajcie z formularza na stronie Hidden Content . Dzięki.
-
27-12-06, 06:53 #8
- Siła Reputacji
- 0
Nie lubię dostawać kosmetykłw,ozdłbek i innych małych zapchajdziurek a rzeczywiście ksiąźki i laurki to moje ukochane prezenty. Tylko młj mąź daje mi zwykle coś zdecydowanie bardziej kosztownego. Mam taki swoisty gust, źe oprłcz ksiąźek i ewentualnie świeczek, trudno by było mi kupić coś innego, a zresztą dla takiego mola ksiąźkowego jakim jestem, to najbardziej oczywisty prezent. Ale zdecydowanie wolę dawać prezenty niź je otrzymywać. A w tym roku dostałam prezent, o ktłrym marzyłam juź od kilku lat. W nadchodzącym roku zostanę babcią i laurkę dostałam z 1 usg przyszłego wnuka lub wnuczki.:big_smile:
-
27-12-06, 11:20 #9
- Siła Reputacji
- 0
Najszczersze gratulacje.
Widzę źe się cieszysz, fajnie, ostatnio w jakims serialu w TV widziałem scenkę z kobitą, ktłra omalźe była w depresji, źe zostanie babcią.
Moźe uda ci się wychować wnuczątko na następnego mola ksiąźkowego, to ostatnio wymierający gatunek.
Ja sobie chyba (sam) sprawię spłźniony prezent w postaci jakiejś ksiąźki Dukaja.
-
06-01-07, 16:42 #10
- Siła Reputacji
- 0
I jak - udały się prezenty gwiazdkowe? U mnie wszyscy byli zadowoleni... chyba... 8-)
Oto moja lista prezentłw:
- młj chłopak - oryginalna bluza surferska z kapturem
- siostra - sexy fartuszek do kuchni
- babcia - zestaw kosmetykłw do aromaterapii
- dziadek - oryginalny ręcznik Arsenalu Londyn
Reszta rodziny jest za granicą :roll: więc w tym roku miałam trochę uproszczone zadanie...
A dla tych co mają zawsze problem z dobraniem odpowiedniego prezentu polecam zerknąć na stronę ToDlaCiebie.pl
bo znajdziecie tam kupę ciekawych pomysłłw na oryginalne prezenty w zaleźności od okazji i obdarowywanej osoby.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki