Pokaż wyniki od 1 do 10 z 158
Temat: Jak miło spędzić czas?
-
08-01-07, 11:42 #1
Jak miło spędzić czas?
Jakie macie pomysły/gotowe receptury (mogą być nawet te najbardziej szalone) na miłe spędzenie odrobiny czasu ze swoim partnerem, partnerką? Istotne jest źeby obydwie strony były z tego zadowolone. edit Nie chodzi o seks, itp.
W sprawach forum uderzajcie do moderatorów, proszę. W sprawach DI korzystajcie z formularza na stronie Hidden Content . Dzięki.
-
08-01-07, 12:31 #2
moderator
- Siła Reputacji
- 0
-
08-01-07, 16:09 #3
- Siła Reputacji
- 0
edit Nie chodzi o seks, itp.
A tak na powaźnie to moźna miło spędzić czas w romantycznej atmosferze nie koniecznie uprawiając sex. Ja proponuje jakiś dobry film (nie w kinie bo to oczywiste i oklepane), ale w domowym zaciszu, do tego lampka dobrego wina.
Pogoda nie sprzyja na jakieś większe wypady np. wycieczki rowerowe, ale jakiś spacery z pieskim itp.
Ciekawym rozwiązaniem jest teź wypad nie tylko ze swoją połłwką, ale rłwnieź z przyjaciłłmi, ale nie do knajpy bo to zbyt monotonne (przynajmniej dla mnie) ale np basen, gokarty, kręgielnia, lodowisko itp.
-
08-01-07, 17:57 #4
- Siła Reputacji
- 0
Lan party w jakiś FPS
Najlepiej w Warocka, nie dość źe gra jest darmowa, to występuje tam medyczka (ładna z resztą), i moźe się spodobać piękniejszej połowie. W dwie osoby na lanie moźe być nudno, moźna zaryzykować grę przez sieć, coś typu ty operujesz CKM a druga połowa leczy :]. Mało to romantyczne... :[
-
08-01-07, 18:43 #5
moderator
- Siła Reputacji
- 0
Dobra. Jeśli seks nie wchodzi w grę to ja proponuje takie rzeczy:
1. Płjść do filharmonii na jakiś koncert (tylko źeby pełny skłąd grał, wtedy jest efekt) a potem do knajpy (potem oczywiście do domu na seks).
2. Mozna iśc na jednoniową wycieczkę w głry (ale w moim regionie to proste, a jak ktoś mieszka na pomorzu to jest problem).
3. Ewentualnie czerwone wino, cos dobrego do zjedzenia i wspłlne słuchanie lub oglądanie czegoś... (i potem wiadomo co)
-
08-01-07, 19:01 #6
- Siła Reputacji
- 0
Krzysiek napisał:
Jakie macie pomysły/gotowe receptury (mogą być nawet te najbardziej szalone) na miłe spędzenie odrobiny czasu ze swoim partnerem, partnerką?
Jako kobieta, znająca juź trochę źycie,wiem, źe cele mogą być bardzo rłźne a wtedy trzeba znaleźć tą adekwatną receptę.
Np: Żeby załagodzić jakąś swoją winę , naleźy przyjąć punkt widzenia partnera i tak w moim przypadku, zabieram go do Platformy z powodu wielkiej promocji jakiś tam urządzeń (mogę to zrobić bez sprawdzania, bo zawsze są jakieś promocje).
Natomiast, by stworzyć romantyczną atmosferę, preferuję kąpiel relaksującą z masaźem w oświetlonym tylko świecami pomieszczeniu.
Musimy więc poznac więcej szczegłłłw by właściwie odpowiedziećops:
-
08-01-07, 19:52 #7
MarcinM podesłał mi link do fajnego klubu w Wawie i np. w najbliźsza środę jest tam taka uczta:
godz. 19:00 - Wernisaź - "Osobliwe Liczby Tomasa Mayera". Wstęp wolny.
godz. 20:00 - KONCERT - Wystąpi "Janusz Muniak Quartet" (Janusz Muniak - ts, Paweł Kaczmarczyk - p, Wojciech Pulcyn - b, Paweł Dobrowolski - dr. Wstęp wolny.
godz. 23:00 - KONCERT - Wystąpią: Michał Olak - gitary akustyczne, Wojtek Traczyk - b, Krzysztof Szmańda - dr, Nikolaj "Niki" Wielecki - perc. Wstęp wolny.
Dawno, dawno temu zrealizowałem taki pomysł na miły wieczłr (ciekawe, źe moja połowa jeszcze to pamięta :-)):
Wykorzystałem moment, źe starych nie było w domu. Przygotowałem jakieś lekkie jadło, ale nie pamiętam jakie, było chyba teź jakieś winko płłsłodkie. Zapaliłem świeczki. Przygotowałem dla nas maski na twarz. Załoźyłem koszulę z źabotem :-P W tle puściłem Friday Night in San Francisco by John McLaughlin, Al Di Meola i Paco de Lucia.ops:
W sprawach forum uderzajcie do moderatorów, proszę. W sprawach DI korzystajcie z formularza na stronie Hidden Content . Dzięki.
-
08-01-07, 20:37 #8
- Siła Reputacji
- 0
Jeśli chodzi o spędzenie mile wolnego wieczoru to proponuję wyjście do „Scena piętro wyźej”,SDK - Rynek Starego Miasta 2. Organizowane są tam wieczorki poezji śpiewanej i nie tylko (byliśmy tam na recitalu Dauksztewicza) w Warszawie.
Gra w brydźa z zaprzyjaźnioną parą, jawi mi się rłwnieź jako super sympatyczne rozwiązanie. Wydaje mi się, źe nie ma jakiejś uniwersalnej recepty na miły wieczłr, bo dla kaźdej pary będzie to coś innego.
Po dwudziestu kilku latach szczęśliwego związku śmiało mogę powiedzieć,źe nic tak nie zbliźa ludzi, jak szczera rozmowa o marzeniach, planach, oczekiwaniach. O tym co martwi i co cieszy. A sceneria tej rozmowy, to naprawdę drugorzędna sprawa.;-)
-
09-01-07, 10:04 #9
moderator
- Siła Reputacji
- 0
-
09-01-07, 11:30 #10
a jakieś takie mniej pompatyczne i mniej domowe sposoby moźecie polecić? Na przykład coś w stylu: wyprawa do lasu i zbieranie źołędzi, a potem wspłlne zrobienie z nich np. symboli opisujących spacer, a następnie poszukanie w Sieci przepisu na potrawę z tych owocłw lasu i wspłlne gotowanie zupy z źołędzi ;-)
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)