Pokaż wyniki od 41 do 50 z 175
Temat: Jak miło spędzić czas?
-
22-05-08, 11:09 #41
- Siła Reputacji
- 0
Fajnym pomysłem jest też odnowa biologiczna na dużych basenach, mozna np. pochodzić po różnych saunach i w miedzyczasie wskoczyć do lodowatej wody (oczywiście nago
) Mój lubu niedawno zafundował mi profesjonalny masaż u masażysty-właściwie masażystki
Było super i bardzo relaksująco
Od 3 lat chodzimy tez na noce muzeum, niesamowicie się zwiedza różne galerie i wystawy o północy, no i taki fajny nastrój jest.
-
25-05-08, 21:54 #42
- Siła Reputacji
- 0
Mój Pomysl
MÓJ POMYŚŁ DZIAŁA, RAZEM GOTUJEMY I ŻEBY BYŁA JASNOŚĆ MÓJ CHŁOPAK NIE MA ZDOLNOŚCI KULINARNYCH I SAM Z SIEBIE SIĘ ZA TO NIE BIERZE, ALE LUBI MOJĄ KUCHNIE KIEDY UCZESTNICZY W PRZYRZĄDZANIU( TU MI COŚ PODA, TAM SŁOIK ODKRĘCI, MOŻE PRÓBOWAĆ, COŚ POKROIĆ,)
JEST ZADOWOLONY Z TEGO, ŻE SIĘ WŁACZYŁ I BAARDZIEJ MU SMAKUJE, A PRZY OKAZJI SIĘ UCZY, POTEM KLASYCZNIE DOBRY FILM PRZY ZAREŁKU I NAJLEPSZY SPALACZ KALORII:grin: :grin:
CZĘSTO TEŻ ROBIMY JDNODNIOWE WYCIECZKI I NA ZMIANE POZNAJEMY SWOJE PASJE, NP. JA IDĘ Z NIM NA MECZ, ON ZE MNĄ DO TEATRU I CO?
NAGLE OKAZAŁO SIĘ, ŻE MAMY WSPÓLNE PASJE:roll: :roll:
-
17-11-09, 08:46 #43
- Siła Reputacji
- 0
Ja planuję na andrzejki romantyczny weekend gdzieś daleko, bo mój luby znalazł fajną promocję dla studentów w Locie na bilety lotnicze. Jeszcze tylko musimy zdecydować, dokąd chcemy polecieć. Myślę, że to też fajny sposób, żeby miło spędzić czas i do tego zdecydowanie podnosi temperaturę w związku.
-
04-12-09, 12:19 #44
- Siła Reputacji
- 0
Można też zrobić coś tak szalonego jak mój chłopak ostatnio na andrzejki. Wynalazł w locie promocje na bilety lotnicze dla studentów i zabrał mnie na romantyczny weekend do Lizbony, bo jestem zakręcona na punkcie tego miasta. Zatrzymaliśmy się w hostelu, zwiedzaliśmy i oddychaliśmy atmosferą miasta. Było cudownie.
-
04-11-10, 13:43 #45
- Siła Reputacji
- 0
Pare pomyslow dla pary
Razem mozna gotowac np. dla przyjaciol, bo wtedy panuje fajna budujaca atmosfera. Razem mozna chodzic po gorach i skoczyc ze spadochronu, bo to emocjonujace przezycie, ktore jeszcze bardziej was jednoczy.Razem mozna kupic lunete i obserwowac gwiazdy, bo to romantyczne.
-
08-11-10, 09:44 #46
- Siła Reputacji
- 0
Moim zdaniem nie ma idealnego przepisu.
To tak jakby spytać:
"Czy możecie mi powiedzieć jaka jest najbardziej idelana pozycja w łózku abyśmy z partnerka obydwoje byli zadowoleni ?"
Tu potrzeba znać upodobania Pani i Pana.
Dla niektórych romantyczna kolacja na moście to szczyt marzeń.
Inni wolą biegać nago po lesie i ich to cieszy.
IMHO recepty nie ma.
-
29-11-10, 19:43 #47
- Siła Reputacji
- 0
-
05-12-10, 21:44 #48
- Siła Reputacji
- 0
-
04-04-11, 00:58 #49
- Siła Reputacji
- 0
-
03-05-11, 11:03 #50
- Siła Reputacji
- 0
Jak milo spedzic czas?
Sposobu na milo spedzony czas jest bardzo,ale to bardzo duzo.Oczywiscie zalezy czy spedzasz go sam/sama,czy z partnerka/partnerem.Mlodzi maja tyle czasami pomyslow,ze az trudno jest za nimi nadazyc.Tak,ze dziwie sie,ze pytasz o takie rzeczy,skoro samemu mozna cos ciekawego wymyslec,A juz we dwoje pomyslow moze byc cala gora.Romantyczny spacer,kino,teatr,kawiarnia,wycieczka gdzies do znajomych,rodziny,jakies wspolne gry i zabawy,dyskoteka,spotkania z klasa itp,itd.Przeciez nie potrzeba wam mlodym niczego sugerowac,bo najlepiej sami wiecie jak sie dobrze zabawic i co robic z wolnym czasem.Pozdrawiam i powodzenia w wyborze odpowiedniego sposobu.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)