Pokaż wyniki od 101 do 108 z 108
-
31-08-10, 21:16 #101
- Siła Reputacji
- 0
A co jest do rozumienia w tym anaukowym bełkocie? To nie jest spójne nawet wewnętrznie, a co dopiero z faktami naukowymi. Przecież to by się nie obroniło nawet jako fantastyka.
Co tyczy się von Dänikena — też bajeczki, ale na ich podstawie przynajmniej powstał fajny komiks rysowany przez Polcha.
-
02-09-10, 11:11 #102
- Siła Reputacji
- 0
12 Grudnia 2012 Przebiegunowanie Ziemi
Jurgi napisał :
A co jest do rozumienia w tym anaukowym bełkocie? To nie jest spójne nawet wewnętrznie, a co dopiero z faktami naukowymi. Przecież to by się nie obroniło nawet jako fantastyka.
Co tyczy się von Dänikena — też bajeczki, ale na ich podstawie przynajmniej powstał fajny komiks rysowany przez Polcha.
Tym samym Jurgi przyznałeś się. Jesteś winny możliwej tragedii wielu istnień. Już zasłużyłeś na krzesło. A nieznajomość prawa i etyki nie zwalnia cię od odpowiedzialności.
http://www.scribd.com/doc/3207900/Da...-Z-Przyszlosci
-
02-09-10, 11:23 #103
- Siła Reputacji
- 0
Nie wiem czy masz tego świadomość, ale dyskusja nie jest równoznaczna z rzucaniem linkiem do książki czy linkami do całych godzin materiałów video. Jak chcesz coś konkretnego przekazać to proponuję streścić myśl albo podać interesujący cytat. Szanuj czas innych bo dla wielu jest zbyt cenny by go marnować na odnajdywanie wątpliwej prawdy w stosie niejasnych materiałów. Jak już pisałem wcześniej - czytałem tą pozycję jak i wiele innych Danikena jeszcze jako nastolatek ale co ma piernik do wiatraka? Jesteś w stanie podać choć jeden konkret?
edit: a już nic nie dodaje przejrzystości dyskusji jak usunięcie wszystkich swoich postów poza jednym. Kolego xmanixi - skończ waść, wstydu oszczędź...
-
02-09-10, 12:52 #104
- Siła Reputacji
- 0
12 Grudnia 2012 Przebiegunowanie Ziemi
PROWADZI GŁUCHY ŚLEPEGO. To nie ja się będę wstydził a nawet już się nie wstydzę, bo mam dostęp do wszelkich mediów informacyjnych i widzę i słyszę co się dzieje na świecie. I to wszystko.
http://zalukaj.pl/zalukaj-film/6222/...emi_2008_.html
-
21-08-11, 07:15 #105
- Siła Reputacji
- 0
Człowieku przestań straszyć,czrnowidztwo to zła cecha
-
23-04-12, 18:24 #106simian raticusGość
Najpewniejsze zagłady i zniszczenia to:
1. Pierwsza światowa wojna nuklearna spustoszy populacje wszelakie.
2. Uderzy w planetę naszą ziemia większy obiekt typu meteor lub kometa i ją rozwali, bądź mniejszy wyrządzający szkody duże..
3. Słońce się wypali z czasem i wszystkie gatunki wymrą tutaj, które na powierzchni żyją i światła potrzebują. Reszta będzie dalej ciągnęła swój żywot i się dostosowywała oraz ewoluowała.
Zanieczyszczenia mórz i oceanów oraz wód gruntowych! Chemia w produktach spożywczych. Walki ludzi o resztki zasobów i konflikty społeczne. Ludzkości to są już ostatki na tej planecie. Nieodwracalne zniszczenia i degradacje. Straty globalne. Zła polityka poprzednich rządów. Wszystko się z czasem kończy. Chorób będzie coraz więcej i mocniejsze kryzysy! Strach myśleć co się teraz na świecie dzieje i wyprawia!
-
24-04-12, 10:20 #107
- Siła Reputacji
- 0
Nikt w to nie wierzy ale każdy o tym rozmawia
więc może coś w tym jest jak w każdej plotce ziarno prawdy..
-
06-12-12, 17:24 #108
- Mieszka w
- Kraków
- Siła Reputacji
- 0
Odp: 21 grudnia 2012-Przebiegunowanie Ziemi
Temat prawie tak burzliwy jak polityka. Każdy ma swoje zdanie, na szczęście każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii na takich forach choćby...
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)