Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
  1. #1
    Obserwator
    Dołączył
    March 07
    Postów
    4
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Unhappy Proszę o pomoc

    Zacznę od tego - podam dane mojego kompa, zeby pomoc w rozwiazaniu problemu. Otóz mam Windows XP Prof., grafike Nvidia Geforce 7600 GT, procka dual core 6300 2x1.8, 1 Gb RAM DDR2. Sterowniki wszystko najnowsze jakie moga byc.
    A problem jest taki: kupilem gre (oryginal, nie zaden pirat) C&C The First Decade. Znajduje się tam 12 gier. Podczas uruchamiania każdej z nich gra wiesza sie. Każda gra. Nie wiem co jest grane lacz: wszystkie wymagania sprzętowe są spełnione. Proszę bardzo o pomoc, z góry wielkie dzięki.

    Organista

  2. #2
    Obserwator
    Dołączył
    March 07
    Postów
    4
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    taak, próbowałem... i nic niestety nie dało
    Nortona tez wylaczylem i nic. Gry dosłownie po 1 sekundzie przestają działać. A u znajomego chodzą, wiec płyta jest dobra...

  3. #3
    Obserwator
    Dołączył
    March 07
    Postów
    4
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    niee, nie skanowalem. Tylko wlaczony byl firewall nortona. A z ta zgodnoscia to nie sadze, bo zainstalowac te gry mozna tylko pod windows XP. Acha. Dodam jeszcze ze inne gry chodza jak trzeba

  4. #4
    Obserwator
    Dołączył
    March 07
    Postów
    30
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    a ja dodam, e mam ten sam problem, Galaxy 7600 GT...

    warcraft 3 - pynnie max detali i co tam jeszcze
    spelforce - pynnie...
    trains&trucks tycoon - zwiecha po 2 sekundach od pokazania sie menu (caego systemu)
    wygaszacz ekranu Euphoria - zwiecha po 1 sekundzie
    flatout - pynnie
    settlers 2; dziesiciolecie - pynnie
    trackmania sunrise extreme - zwiecha po okoo 4 sekundach, po jakiej minucie pynnie...

    ja sie pytam, co k. jest nie tak!!!!!!!!!!?????????
    jakie maj by opcje w biosie, eby chodzio normalnie + jakie maja by w sterach nvidii?????

    poprzednio miaem winfast fx5700 i nie byo takich problemw (wszystko chodzio, cho na minimum detali)

    stery najnowsze, system nowiutki - dopiero zainstalowany, stery do wszystkiego ostatnio cigane jakie 4 dni temu... (znaczy, te ktre podejd ;p)
    nie wiem co zrobi z fast write - ktry to podobno wicej szkodzi ni pomaga, wic go wy. w biosie i w riva tuner - bo inaczej sie nie da. ale to nic nie zmienia. a psia ma akurat lubiem gra w T&T tycoon'a :cry: :evil:

  5. #5
    Obserwator
    Dołączył
    June 07
    Postów
    31
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Może problem stanowi procesor? Nie miałem do czynienia z 2-rdzeniowymi ale czytałem na innych forach o możliwości przydzielania rdzeniom innych zadań. Może te gry głupieją jeśli nie przydzieli im się konkretnego rdzenia? Kiedyś zdażały się problemy ze zwiechami gdy małowymagające gry próbowało się uruchamiać na zbyt szybkich procesorach.

  6. #6
    Obserwator
    Dołączył
    January 07
    Postów
    493
    Siła Reputacji
    0


    Twoja ocena: Yes No

    Zerknij na ten program http://www.majorgeeks.com/Win2000_Launcher_d438.html
    U mnie pomogło z mnóstwem starszych gier na procku dwurdzeniowym (ustawiasz, że mają się uruchamiać na tylko jednym).

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Błąd! Proszę o pomoc.
    By MateuszBP_13 in forum OPROGRAMOWANIE
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 15-03-07, 21:44
  2. PROSZĘ O POMOC
    By Sliweczka24 in forum PRAWO I BEZPRAWIE
    Odpowiedzi: 12
    Ostatni post / autor: 05-09-06, 22:39
  3. Proszę o pomoc
    By Łuki in forum OPROGRAMOWANIE
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 08-08-06, 09:02
  4. Proszę o pomoc
    By kopio in forum Dostęp do internetu
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 01-07-06, 22:15
  5. proszę Was o pomoc.........
    By aneczkak in forum HARDWARE
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 14-11-05, 21:15

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Jak czytać DI?

Powered by  
ATMAN EcoSerwer