Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34
-
18-04-07, 09:30 #21
- Siła Reputacji
- 0
-
15-05-07, 01:08 #22
- Siła Reputacji
- 0
Dla kobiet nie jest najważniejsze ciągłe powtarzanie słowa kocham jak to powiedział którys z internautów...dla kobiet najważniejsze jest udowodnienie ze je sie kocha i tu nie chodzi o jakies heroiczne wyczyny....to jest dotrzymanie obietnicy ,to jest zapewnienie wsparcie w ciężkich chwilach...niestety my mężczyźni bardzo często nie zdajemy sobie z tego sprawy. prawdą jest to że kobiety często poddają nas różnym testom...największym cierpieniem dla mężczyzny jest smutek jego kobiety ( tak jest przynajmniej w moim przypadku) i chociaż czasem naprawde cięzko jest jej pomóc to musimy sie starac bo tylko je mamy
-
22-08-07, 00:48 #23
- Siła Reputacji
- 0
A mnie sie wydaje, że tak na prawdę do końca, nie jesteśmy w stanie się poznać. Kobiety mają pragnienia, ale nie chcą mówić o nich, tylko liczą na to iż ich luby domyśli się co on ma: zrobić, zmienić, powiedzieć-niepotrzebne skreślić. Bo my, drodzy Panowie chcemy wierzyć w to, że nas znacie, że sie nami interesujecie i nie chcemy mówić Wam oczywistych(dla nas) rzeczy. Niestety to co dla nas-kobiet jest takie oczywiste dla mężczyzn wygląda inaczej, ponieważ nasze potrzeby chyba troszkę się różnią. A to, co niekiedy niewerbalnie lub w sposób "zaszyfrowany" przekazujemy naszym ukochanym, zazwyczaj(choć nie zawsze) nie zostaje odczytane-a szkoda bo sprawia nam wielką radość kiedy ów ukochany sam zrozumie co nam jest potrzebne w danej chwili. Wydaje mi się również, że działa to w dwie strony-muszę przyznać, że nie zawsze jestem w stanie domyślić się, czego oczekuje ode mnie mój chłopak-tylko różnica polega na tym, że on, ode mnie tego domyślania się, raczej nie wymaga, zazwyczaj mówi wprost co mu na sercu leży.
-
01-08-08, 09:51 #24
- Siła Reputacji
- 0
-
17-03-10, 20:46 #25
- Siła Reputacji
- 0
Moja babcia powiedziała mi kiedyś, że konstrukcja męskiej psychiki, jest tak skomplikowana, jak budowa cepa. Wszystkich panów, którzy poczuli się tą oceną dotknięci przepraszam oczywiście. Niemniej jest w tym sporo prawdy i... bardzo się z tego cieszę
Mężczyźni są mało skomplikowani i jeśli wysyła im się proste komunikaty bez opcji "domyśl się kochanie, co tak naprawdę mam na myśli", to oni naprawdę potrafią wyłapać, czego chcemy
-
17-03-10, 23:34 #26W sprawach forum uderzajcie do moderatorów, proszę. W sprawach DI korzystajcie z formularza na stronie Hidden Content . Dzięki.
-
17-03-10, 23:42 #27
- Siła Reputacji
- 0
-
18-03-10, 21:07 #28
- Siła Reputacji
- 0
-
18-03-10, 22:10 #29
- Siła Reputacji
- 0
Przyznam, że nie lubię tego u kobiet, ale sama czasem też tak się zachowuję. Kiedyś powiedziałam chłopakowi na jesiennym spacerze, że jeśli nie znajdzie dla mnie świeżych poziomek, to będzie znaczyło, że mnie nie kocha i musimy się rozstać. To był zdaje się najgłupszy sposób na zerwanie
Ale i faceci mają swoje przywary. Ja najbardziej nie lubię niezdecydowania i syndromu Piotrusia Pana. Przy takich facetach nóż w kieszeni się otwiera
-
19-03-10, 22:18 #30
- Siła Reputacji
- 0
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)