Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16
Temat: gg problem;/
Hybrid View
-
25-04-07, 15:31 #1
- Siła Reputacji
- 0
gg problem;/
mam problem z gg 7.6 i nowszym...podczas prby napisania do kogo wiadomoci wyskakuje powiadominie nastpujcej tresci"wystapi bad w skrypcie na tej stronie. wiersz:18, Zank:220, Bd
czekiwan znaku ')', kod:0, URL: file://c:documents and settings\...\gadu-gadu\_cache_\tagbaca.htm, czy chcesz kontynuowa uruchamianie skryptw na tej stronie?" zawsze wciskam tak, ale nawet jak jest to nie to nie ma roznicy, zaczyna mnie to irytowa, serwis gg niewiele mi pomg, bo to co mi poradzili to sobie sama zrobiam, format dysku nie pomg...nie wiem o co chodzi, please help!!z gory dziekuje
-
25-04-07, 22:52 #2
- Siła Reputacji
- 0
-
25-04-07, 22:55 #3
- Siła Reputacji
- 0
Przede wszystkim proponuje instalacje alternatywnego komunikatora.
Jak koniecznie chcesz gg, to proponuje zacz od usunicia pliku htm ktry chce te nie bezpieczne skrypty uruchamia.
Sam poradziem sobie z rnymi dziwnymi zachowaniami gg na wszystkich pc w sieci jednoczenie blokujc serwery reklam na routerze - jeli kogo to interesuje, ip'ki: 85.232.233.8,85.232.233.9.
-
26-04-07, 08:47 #4
moderator
- Siła Reputacji
- 0
-
26-04-07, 11:04 #5
- Siła Reputacji
- 0
dzieki dzieki
komunikatora nie mogę zmienic bo jest mi potrzebny w pracy, wiec instalacja alternatywy tez nie wchodzi w rachube
gg serwis polecił mi usunięcie pliku "config" z odpowiedniego folderu, jak juz mówilam byla to pierwsza rzecz, która zrobilam, potem deinstalacja i ponowna instalacja tym razem innej wersji (z 7.7 przy ktorym wystapily problemy na 7.6) nadal nic...w koncu zrobiłąm format podstawowej partycji i wszystko było ok...przez chwilkę
ja nie wiem już co robic?! dzięki raz jeszcze....
-
26-04-07, 11:26 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
26-04-07, 13:23 #7
- Siła Reputacji
- 0
no zrobiłam tak jak mówiłeś,ale nic nie pomogło...no i serio format nie dał rady zastanawiam się z czym może mieć to związek, czy np powinnam sformatowac dwie pozostałe partycje...nie wiem!!!grrr...no i posłuchałam rady, zainstalowałam alternatywny komunikator, ale jakoś mnie nie zadowala ;P pozdro
-
27-04-07, 01:18 #8
- Siła Reputacji
- 0
Zdecydowanie nie. Jestem wielkim przeciwnikiem formatowania dysków z błahych powodów, to tak, jakby kataklizmem kończyć całą cywilizację mezopotamską lub altantydzką (odnoszę się specjalnie do Atlantydy), ponieważ w danym roku jakiś minister czy książę podjął niepopularną decyzję - może w następnej erze cywilizacja nie dojdzie do tego potknięcia....
Myślę, że problem może jest związany z ustawieniami przeglądarki albo jej jakąś uszkodzoną instalacją. Zauważ, że problem jest w interpretacji strony html.
Teraz tak, czy gg jest na c: tzn dysku systemowym? To by oznaczało, że reinstalowałaś cały system - i sama piszesz, że przez pewien czas działało.
Zatem może potem coś robisz? Nie instalujesz ze dużo jakichs wtyczek, rozszerzeń do explorera czy czegoś?
Podaj po prostu więcej szczegółów. Czy wszelkie strony, flash, java, chaty, działają ci?
Bo w sumie ciekawe zjawisko. Spróbuj tez innych wersji gg, ale nie instaluj niczego, czego nie jesteś pewna.
A na specjalistycznym forum gg nic nie wymyślili? Bo w sumie nie wiem dokładnie, po co gg uruchamia ww. plik.
-
27-04-07, 09:07 #9
- Siła Reputacji
- 0
to jest tak, że tuż po formacie robię instalację tzw. minimum...na pierwszy ogień sterowniki, potem zabezpieczenia,dopiero po ich konfiguracji podłaczam się pod neta, instaluje wszystkie zaktualizowane wtyczki pod miozzile 2. coś tam.zaznaczam nie instaluję niczego, czego nie znam, to wszystko maja poinstalowane ludzie ode mnie z akademca bo sama im robiłąm i nie mają takiego problemum oprócz osoby z pokoju obok, gdzie ciągniemy na tym samym gniazdku. ja już próbuję doszukać się problemu gdzie bądż....jeśli format nie pomógł, albo inaczej, pomógła ale na chwile, tzn. ze cos muszę robić źle przy instalacji softu!grrrr.... :/ teraz bądz madry i pisz wiersze co i gdzie;/ a co do forum gg to nie zaglądałam, zajrze jeszcze dzis, ale watpię bym znalazla rozwiazanie problemu
pozdro
-
27-04-07, 12:33 #10
- Siła Reputacji
- 0
A na specjalistycznym forum gg nic nie wymyślili?
no włąśnie nie bardzo jest tam jakieś forum albo ja jestem slepa...wiem, że to ciekawy problem, może to coś pomoze, bo zauwazylam, ze przez ten niezidentyfikowany błądnie wyskakuja mi reklamy takie na gorze w okienku rozmoy i przy przejsciu ze st. niedostepny -> dostępny....biała plama!
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki