Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68
Temat: Łupież...
-
16-05-07, 16:57 #1
- Siła Reputacji
- 0
Łupież...
Hello...
mam dwa pytaniaGdzyż mój narzeczony ostatnio boryka się z łupieżem.. i to dosyć obfitym... próbowaliśmy już H&S i Nizoralu.. H&S w ogóle praktycznie nic nie dał.. a Nizoral jest strasznie mocny.. wyszusza włosy:/ Tak więc mam pytanie... jakie inne szampony byście polecili? Co powiecie o Elseve Intensive.. siakiś nowy chyba...? Ktoś używał.. słyszałam że jest całkiem niezły...
-
16-05-07, 19:55 #2
-
17-05-07, 18:25 #3
- Siła Reputacji
- 0
Otóż nizoral tak faktycznie nie działa, polecam "polytar AF" - śmierdzący, skuteczny, łupież znika w przeciągu 3 tygodni, albo "selsun blue" nie śmierdzi, też skuteczny, różne rodzaje(w zależności od rodzaju włosów) kto wie czy nie szybciej, mają jedną wadę - są drogie, ale działają. O łupieżu mogę powiedzieć dużo pozbywałem się go nie raz
jednak czasem trzeba stosować profilaktycznie i trzeba uważać na różne środowiska - zagrożone np. baseny.
-
17-05-07, 19:57 #4
- Siła Reputacji
- 0
-
17-05-07, 21:10 #5
-
27-05-07, 11:40 #6
- Siła Reputacji
- 0
-
31-05-07, 16:39 #7
- Siła Reputacji
- 0
-
04-06-07, 13:38 #8
- Siła Reputacji
- 0
Ostatnio w TV często można złapać reklamę tego Elseve... też generalnie problem z łupieżem... miałem... no i jako że w reklamie podali stronę na której można zamówić darmowe próbki.. to zamówiłem... dostałem, sprawdziłem... hehe no i kupiłem całą butelkę.. bo to naprawdę niezły szampon... skuteczny:>
-
05-06-07, 10:19 #9
- Siła Reputacji
- 0
-
05-06-07, 15:58 #10
- Siła Reputacji
- 0
Hej.
Ja polecam po prostu popróbować każdy możliwy szampon z tych "zwykłych" zanim weźmie się za jakieś mocniejsze, które mogą zniszczyć włosy.
Już jakiś czas temu przekonałem się, że co głowa to różne reakcje.
Przykładowo wspomniany przez NaoMi Fructis u mnie sprawia, że następnego dnia nie dość, że mam śnieg na ramionach to jeszcze wywołuje straszne swędzenie głowy.
Mi pomaga Elseve i Loreal, ale to ja. Moja dziewczyna nie może kompletnie używać Elseve bo ma po nim dziwne włosy jak z peruki. Nie wiem czy tu jest jakaś zasada. Na pewno warto co jakiś czas zmieniać szampon na inny, sprawdzony, bo włosy (przynajmniej) moje się przyzwyczajają i przestaje działać.
Pozdrawiam,
Rizzon.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki