Pokaż wyniki od 11 do 20 z 68
Temat: Łupież...
-
06-06-07, 12:43 #11
- Siła Reputacji
- 0
-
07-06-07, 00:07 #12
- Siła Reputacji
- 0
a ja polecam polytar w brązowej butelce (to ważne) ziołowy i świetnie działa, pod warunkiem, że zmiany skóry nie są natury grzybiczej tylko np. przesuszenia, jeśli są te pierwsze to sprawdza się nizoral. Są to słowa dermatologa, a Polytar na receptę jest kilka zł tańszy :P aha! oba kupicie tylko w aptece
-
13-06-07, 11:06 #13
- Siła Reputacji
- 0
-
13-06-07, 17:41 #14
- Siła Reputacji
- 0
-
13-06-07, 18:30 #15
- Siła Reputacji
- 0
-
14-06-07, 17:29 #16
-
22-11-08, 04:26 #17
- Siła Reputacji
- 0
A może spróbujesz coś z domowych metod, ostatnio znalazłam taki oto przepis: http://www.handsomemen.pl/przepisy,l...e_lupiezu.html
-
23-11-08, 22:38 #18
- Siła Reputacji
- 0
Przepraszam bardzo ale jak przeczytałem Wasz posty to niestety prawie spadłem z krzesła bo się tak uśmiałem co niektórzy wypisują.. Jak widać nawet się zarejestrowałem by napisać swoją odpowiedź.
Otóż też swego czasu miałem łupież i borykałem się z nim jakieś kilka lat.
Każdy z Was pisze a spróbuj tego a spróbuj tamtego, a nikt nie napisał żeby kupić jeden dobry szampon i przeprowadzić kurację kilkudniową i jak nie pomorze to wtedy zmienić na inny. Włosy nie lubią co chwile zmieniania szamponu ponieważ zauwazmy że każdy szampon ma inne właściwości zwalczania. Od ciągłego zmieniania powstaje łupież.
Gdy się korzysta z Nizoralu to jest właśnie wskazana kuracja, nawet tam pisze jeżeli mnie pamięć nie myli, to samo z H&S i każdym innym. Pic na wodę to co mówią w reklamach że po 1 myciu schodzi. Można powiedzieć czy schodzi czy nie dopiero po paru dniach.
W swojej karierze wypróbowałem chyba wszystkie szampony, popytałem ludzi/lekarzy i każdy mi to samo powiedział nie wolno co chwile zmieniać szamponu.
Tak, więc na przyszłość radzę tym co mają problemy z łupieżem, nie zmieniajcie codziennie innego szamponu dajcie się wykazać tym właściwością kilka dni do tygodnia, a wtedy zmieniajcie.
PS: Mi osobiście pomógł H&S tydzień codziennego mycia 0 łupieżu, nawet Nizoral tak dobrze sobie nei poradził..
Pozdrawiam
-
04-03-09, 15:44 #19
- Siła Reputacji
- 0
-
04-03-09, 23:12 #20
- Siła Reputacji
- 0
ostatnio niemieccy naukowcy wpadli na genialne odkrycie trzeba położyć się w dość miekkim nie lepiącym się śniegu nie może być także on żółty i powolutku z głową przylepioną do sniegu kręcić się w przeciwną strone do zegara koło 5-8 minut podobno pomaga. Ja takiego problemu nie mam dlatego nie próbowałem ale może warto wypróbować
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki